peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR ***

Tuntikirjaukset ja tuotekirjaukset näkyviin samalle sivulle

Tila: Aktiivinen

Teemme sekä tunti- että tuotekirjauksia keisseille. Jotta näkisimme mitä kaikkea on kirjattu yhdellä silmäyksellä, joudumme tekemään vedoksen. Jos on puutteita, joudumme poistamaan vedoksen jotta pääsemme jatkamaan kirjauksia. Tämä on turhauttavaa. Haluamme nähdä kaikki laskuttamattomat tunti- ja tuotekirjaukset menemättä vedossivulle. Turhaa klikkailua.

7 kommenttia
CONTRIBUTOR **

Osatoive tähän liittyen:

jotta jo työllä, eikä vasta vedoksella, voi tarkastaa että kaikki tuntikirjaukset on tehty ja tuntilaskutushinnat ovat oikein, pitäisi työn tuntilistaraportilla olla oletuksena myös hinta/tunti.

Ihan hyviä pointteja.

Tarkennatko Barbro missä tilanteissa haluatte nähdä mitä on kirjattu (mitä seuraatte tätä kautta?), ja millä tarkkuudella tarvitsette tätä tietoa?

CONTRIBUTOR ***

Meillä useampi henkilö kirjaa laskutettavaa yhteen ja samaan keissiin joskus pitkälläkin aikavälillä. Keississä on monesti tunti- ja tuotekirjausten lisäksi myös läpilaskutusta. Kun avaa keissin sivulle jossa tuotekirjauksia tehdään, ei ilman klikkauksia näe kokonaisuutta, eli mitä tuntikirjauksia on tehty tuotteiden lisäksi. Kokonaisuus olisi nähtävä yhdellä silmäyksellä, jotta heti näkee missä mennään ja pääsee nopeasti lisäämään mahdollisesti puuttuvia rivejä.

Tuoteosiossa on myös vähän tietoa. Nyt näkyy tuoteteksti, kappalemäärä, yksikköhinta ja kulu jne. Ymmärrän ettei kaikilla käyttäjillä ole samoja tarpeita mutta olisi suotavaa että asetuksissa olisi lisää vaihtoehtoja joista yritys voisi valita näkyviin haluamansa. Meillä tuotteet on sidottu tuoteryhmään (= vaihe/kustannuspaikka) joten olisi hyvä jos tuoteryhmä olisi näkyvillä rivillä jotta mahdolliset virheet pääsisi korjaamaan.

Tällä hetkellä tallennettua tuotetta ei pysty vaihtamaan, mutta tätäkin ideaa tuemme.

Kaksi tarkentavaa kysymystä:

  1. Voiko tämä tarve tarkastella iskeä milloin hyvänsä, vai tuleeko se laskutussyklin mukaan aloitettaessa laskutusta työn kautta?
  2. Tarviiko tunneista ja tuotteista nimenomaan kokonaisuuden (esim. 5000€ tunteja ja 5000€ tuotteita), vai pitääkö mennä tarkalle tasolle joka tuntirivin ja esim. niiden kuvauksien tasolle?
CONTRIBUTOR ***

1. Milloin hyvänsä.

2. Tarkalle tasolle jotta näkee kuvauksista ja tuntimääristä missä mennään

Oolrait, selvitellään saadaanko tuota taipumaan uuteen käyttöliittymään.

Status changed to: Tila: Aktiivinen