peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Työn Laskutus ja liikevaihto sarakkeen Liikevaihto read only muotoon

tekijä Saija Mäensivu
Tila: Toteutettu

Nykyisellään tuota saraketta pääsee muokkaamaan mikä aiheuttaa sen että osa vahingossa päivittää siinä olevan luvun vaikka pitäisi päivittää Laskutusennuste. Mistä syystä tuo liikevaihto sarake edes on muokattavissa? Jos tuota ei voi ulottaa kaikille käyttäjille read only muotoon niin voisiko asetuksiin laittaa valittavaksi käyttäjäkohtaisesti haluaako sen olevan muokattavissa vai read only tilassa?

2 kommenttia
tekijä Teemu Heimala

Moi Saija,

Liikevaihdon ennustetta ja toteumaa seurataan usein samoin kuin laskutuksenkin, joten se on uudessa käyttöliittymässä mahdollista tehdä projektivastaavan oikeuksilla.

tekijä Laura Lagus-Tiira

Hei Saija,

vanhan käyttöliittymän puolella ei liikevaihdon ennustamiseen ole erillistä kenttää ja joissakin tapauksissa Liikevaihto-kenttää käytetään hyväksi ennustamisessa tuleville kuukausille.

Uuden käyttöliittymän puolella Liikevaihto ja Liikevaihdon ennuste on nyt jaettu omiksi kentikseen projektin taloustiedoissa. Liikevaihto lasketaan laskutuksen perusteella (lukittu kenttä), kun taas liikevaihdon ennustetta pääsee muokkaamaan projektipäällikön oikeuksilla.