peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Anonymous
Ei sovellu

verkkolaskuosoite työlle

Tila: Aktiivinen

Ehdotan, että työlle voisi lisätä/valita myös oman verkkolaskuosoitteen. Nyt asiakkaalle voi merkitä vain yhden verkkolaskuosoitteen, mutta joissakin tapauksissa asiakkaalla käytössä useampi.

Siis samalla tavalla kuin työlle voi valita asiakkaan laskutusosoitteen (posti).

Hymiö Onnellinen

7 kommenttia

Moi! Ensimmäinen idea on  saavuttanut tuon 10 äänen rajan! Kiitos siis Sannalle hyvästä ideasta. Tarkennuksena vielä tähän, eli tarpeena olisi nyt saada yhden asiakkaan / y-tunnuksen taakse useampia verkkolaskuosoitteita ja työlle voitaisiin sitoa näistä haluttu e-laskuosoite. Eli periaatteessa toiminnallisuuden tulisi vastata pitkälti normaalien osoitteiden käyttäytymistä asiakas/työ/laskutus prosessissa?

Anonymous
Ei sovellu

moi, ja kiitos asian käsittelystä! 

Mielestäni juuri näin kuin kuvasitkin, että yhdelle asiakkaalle / samalle y-tunnukselle useampi verkkolaskutusosoite, jonka voi valita työlle. Esimerkkinä asiakas, jolla on eri laskutusosoite (tavallinen posti) sekä verkkolaskuosoite erilaisille hankinnoille, kuitenkin sama y-tunnus. Tavallisen postiosoitteen pystyy nyt valitsemaan työkohtaisesti, mutta verkkolaskutusosoitetta ei. Eli siis samat toiminnallisuudet

Anonymous
Ei sovellu

Hyvä Sanna hieno ehdotus! Kun eri osoitetyyppien välillä on sama logiikka, niin kaikki käyttäjät osaavat käyttää niitä ilman erillistä opettelua. Hymiö Onnellinen

Vien idean eteenpäin meidän tuotekehitykseen. Ajatuksena olisi, että asiakkaalle saataisiin määriteltyä useampi e-laskutusosoite, jotka toimisivat perinteisten postiosoitteiden tavoin. Näin asiakkaalle määriteltäisiin oletus e-laskuosoite ja tähän voitaisiin tehdä poikkeus projektikohtaisesti projektin laskutustiedoissa. Tämän lisäksi laskutuskanava olisi hyvä nähdä myös laskutunäkymässä sekä laskuihin liittyvillä raporteilla. Näin laskutusta tehdessä voisi vielä varmistua ja tarvittaessa muokata myös kyseisen laskun laskutuskanavaa.

Seuraavaksi siirrän tarpeen communityssä backlog tilaan ja otamme tämän huomioon myöhemmin siinä vaiheessa, kun asiakastietojen / CRM:n puolelle lähdetään tekemään kehitystä. Tällä hetkellä työskentelemme lähes täysipäiväisesti meidän uuden käyttöliittymän kehityksen parissa ja odotamme tämän valmistuvan ensi vuoden loppuun mennessä.

Idea on edelleen avoin kommentoinnille, joten jatketaan keskustelua aiheeseen liittyen täällä.

Tämä on edelleen hyvin ajankohtainen aihe.

Meille tulee ainakin koko ajan enenemässä määrin tarvetta saada asiakkaalle useampi verkkolaskuosoite: isoilla projekteilla on omat osoitteet, alliansseilla omat osoitteet jne.

Toivottavasti tämä pulpahtaa pikaisesti sieltä backlog -tilasta toteutetuksi.

CONTRIBUTOR *

Tämä todella olisi tervetullut ominaisuus ja edelleen ajankohtainen puute. Onko @Joonas Luukkonen tietoa miten tämä edistyy?

Status changed to: Tila: Aktiivinen