peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

verkkolaskuosoite työlle

tekijä Anonymous
Tila: Aktiivinen

Ehdotan, että työlle voisi lisätä/valita myös oman verkkolaskuosoitteen. Nyt asiakkaalle voi merkitä vain yhden verkkolaskuosoitteen, mutta joissakin tapauksissa asiakkaalla käytössä useampi.

Siis samalla tavalla kuin työlle voi valita asiakkaan laskutusosoitteen (posti).

Hymiö Onnellinen

8 kommenttia
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Moi! Ensimmäinen idea on  saavuttanut tuon 10 äänen rajan! Kiitos siis Sannalle hyvästä ideasta. Tarkennuksena vielä tähän, eli tarpeena olisi nyt saada yhden asiakkaan / y-tunnuksen taakse useampia verkkolaskuosoitteita ja työlle voitaisiin sitoa näistä haluttu e-laskuosoite. Eli periaatteessa toiminnallisuuden tulisi vastata pitkälti normaalien osoitteiden käyttäytymistä asiakas/työ/laskutus prosessissa?

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

moi, ja kiitos asian käsittelystä! 

Mielestäni juuri näin kuin kuvasitkin, että yhdelle asiakkaalle / samalle y-tunnukselle useampi verkkolaskutusosoite, jonka voi valita työlle. Esimerkkinä asiakas, jolla on eri laskutusosoite (tavallinen posti) sekä verkkolaskuosoite erilaisille hankinnoille, kuitenkin sama y-tunnus. Tavallisen postiosoitteen pystyy nyt valitsemaan työkohtaisesti, mutta verkkolaskutusosoitetta ei. Eli siis samat toiminnallisuudet

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hyvä Sanna hieno ehdotus! Kun eri osoitetyyppien välillä on sama logiikka, niin kaikki käyttäjät osaavat käyttää niitä ilman erillistä opettelua. Hymiö Onnellinen

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Vien idean eteenpäin meidän tuotekehitykseen. Ajatuksena olisi, että asiakkaalle saataisiin määriteltyä useampi e-laskutusosoite, jotka toimisivat perinteisten postiosoitteiden tavoin. Näin asiakkaalle määriteltäisiin oletus e-laskuosoite ja tähän voitaisiin tehdä poikkeus projektikohtaisesti projektin laskutustiedoissa. Tämän lisäksi laskutuskanava olisi hyvä nähdä myös laskutunäkymässä sekä laskuihin liittyvillä raporteilla. Näin laskutusta tehdessä voisi vielä varmistua ja tarvittaessa muokata myös kyseisen laskun laskutuskanavaa.

Seuraavaksi siirrän tarpeen communityssä backlog tilaan ja otamme tämän huomioon myöhemmin siinä vaiheessa, kun asiakastietojen / CRM:n puolelle lähdetään tekemään kehitystä. Tällä hetkellä työskentelemme lähes täysipäiväisesti meidän uuden käyttöliittymän kehityksen parissa ja odotamme tämän valmistuvan ensi vuoden loppuun mennessä.

Idea on edelleen avoin kommentoinnille, joten jatketaan keskustelua aiheeseen liittyen täällä.

tekijä Kirsi Palmroos

Tämä on edelleen hyvin ajankohtainen aihe.

Meille tulee ainakin koko ajan enenemässä määrin tarvetta saada asiakkaalle useampi verkkolaskuosoite: isoilla projekteilla on omat osoitteet, alliansseilla omat osoitteet jne.

Toivottavasti tämä pulpahtaa pikaisesti sieltä backlog -tilasta toteutetuksi.

Pauli Nurminen
CONTRIBUTOR *
tekijä Pauli Nurminen

Tämä todella olisi tervetullut ominaisuus ja edelleen ajankohtainen puute. Onko @Anonymous tietoa miten tämä edistyy?

tekijä Teemu Luukkonen
Status changed to: Tila: Aktiivinen
 
Olli Aalto
CONTRIBUTOR ***
tekijä Olli Aalto

Edelleen erittäin tarpeellinen ominaisuus! Onko asia edennyt ja onko arviota koska ominaisuus saataisiin käyttöön?