peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Asiakkaan inaktivointi

Yritin inaktivoida asiakasta uuden käyttöliittymä puolella.

Ohjelma varoittaa, että haluanko todella inaktivoida asiakkaan, vaikka sillä on avoimia projekteja. Ja lista avoimista projekteista alle.

Ko asiakkaalla ei ole ainuttakaan avointa työtä ja ohjelman ilmoittamat työt kuuluvat toiselle asiakkaalle.

3VASTAUSTA3

Vastaus: Asiakkaan inaktivointi

Hei Kirsi!

 

Varmistin asiakaskortin sulkemisen ja minulla se ilmoitti ainoastaan avoimista projekteista, jotka todellisuudessa on ollut asiakkaalla, jota olin inaktivoimassa. Kerroit, että projektit ovat todellisuudessa toisella asiakkaalla. Onko projektit siirretty toiselle asiakkaalle? Vai onko ne aina ollutkin toisella asiakkaalla? Kun avaat asiakaskortin ja sieltä Myynti & Projektit -osion, näkyykö samat työt myös siellä?

Highlighted

Vastaus: Asiakkaan inaktivointi

Ei näkynyt asiakkaan alla ko projekteja (liite).

Vanhan käyttöliittymän puolella asiakkaan inaktivointi sujui ongelmitaa.

Vastaus: Asiakkaan inaktivointi

Hei Kirsi!

 

Avaan tästä tukipyynnön ja jatketaan ongelman selvittämistä sitä kautta. Luultavasti tämän aiheuttaa jokin vanha data asiakaskortin takaa.