peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
KatriP
CONTRIBUTOR **

Ei-laskutettavat matkakulut

tekijä KatriP

Miten projektille luodaan kokonaan ei-laskutettava vaihe, jolle kirjatut tunnit ja matkakulut eivät nouse laskulle?

 

Projektin hinnoitteluosiossa voi valita monipuolisesti eri tavoin, mitä tunteja ei haluta laskuttaa asiakkaalta, mutta entä jos myös osa matkakuluista halutaan ei-laskutettavaksi? Voiko jonkin vaiheen hinnoitella niin, että sille kirjatut matkakulut eivät nouse asiakkaan laskulle vaikka muille projektin vaiheille kirjatut laskutettaisiin tai onko tähän jokin muu keino?

2 VASTAUSTA2

tekijä Jukka Markkanen

Hei,

 

ja kiitos viestistäsi.

 

Valitettavasti vaihekohtaisesti ei voida määrittää matkakulujen hinnoittelua. Tuo määritys voidaan tehdä ainoastaan projektitasolla.

 

Mukavaa viikkoa!

KatriP
CONTRIBUTOR **

tekijä KatriP

Kiitos nopeasta vastauksesta. Harmi ettei matkakuluja voi eritellä ei laskutettaviin ja laskutettaviin vaihekohtaisesti tai muuten. Tämä olisi kätevää, onko ominaisuus tulossa Severaan?

 

Löysin ohjeista hierarkian, jonka mukaan tuntikirjausten hinta määräytyy. Sen mukaan Projektin hinnoittelun jälkeen hierarkiassa seuraavana on kiinteähintainen vaihe. Näyttäisi, ettei kokonaista vaihetta voi valita ei-laskutettavaksi 'Vaihekohtaiset poikkeukset hinnoittelussa' -kohdassa. Mikä on paras tapa varmistaa, ettei projektin tietylle vaiheelle kirjatut tunnit tule laskutettavaksi (kirjaajasta, työlajista ym. huolimatta)?