peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Hinnaston tulostus?

tekijä Anonymous

Onnistuuko hinnaston (sekä tuntihinnat että tuotteet) tulostus jotenkin? Tarvitsen pdf:n hinnastosta, mutta mistään en saa sitä tehtyä.... osaisiko joku tässä auttaa vai onko tosiaan niin, ettei hinnastoja pysty tulostamaan?

3 VASTAUSTA3
Kalle Rapi
VISMA

tekijä Kalle Rapi

Severassa ei ole suoraan tulosta nappia hinnastoille, tästä voi toki tehdä niin että asentaa koneelleen esimerkiksi cute-pdf ohjelman jolloin minkä tahansa verkkosivun voi tulostaa pdf-tiedostoksi. Toinen vaihtoehto on toki ottaa kuvakaappaus halutusta kohdasta ja tallentaa tuo.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Moi!

PDF:n tulostus Severasta ei onnistu – jos yrittää tulostaa Severa-verkkosivusta suoraan pdf:n , niin pdf:ään tulostuukin Severa-kirjautumissivu (eli ei ollenkaan sisältösivu, jolla ollaan) eli teillä on varmaan joku suojaus siihen, ettei edes pdf:ää voi tulostaa.

Kuvakaappausten lähettäminen asiakkaalle on todella hanurista – onkohan tälle joku hyvä syy, ettei esimerkiksi asiakkaalle voi hinnastoa voi tulostaa Severasta? Helpottaisi varmasti monen muunkin elämää....

Terkuin

Vesa Kärkkäinen

Toimitusjohtaja, AD

Puhelin 040 583 7993

K I X I T O Y

Mainos- & viestintätoimisto

Kasarminkatu 10,

50100 Mikkeli

www.kixit.fi<http://www.kixit.fi/>

Salassapito: Tämä sähköposti liitteineen on luottamuksellinen ja saattaa sisältää ainoastaan vastaanottajalle tarkoitettua salassa pidettävää ja yksinoikeudellista tietoa. Viestin luvaton lukeminen, tietojen hyödyntäminen, luovuttaminen ja eteenpäin toimittaminen on ehdottomasti kielletty. Jos sähköposti on tullut väärään osoitteeseen tai et ole viestissä tarkoitettu vastaanottaja, ole hyvä ja ilmoita siitä viestin lähettäjälle sekä tuhoa tämä sähköposti liitteineen välittömästi. Kiitos!

Kalle Rapi
VISMA

tekijä Kalle Rapi

Hei Vesa!

Kokeilin tuota tulostamista PDF-ksi ja ainakin itsellä tuo toimii Chromella ja Firefoxilla.

Tulostamiseen liittyvät painikkeet on tietoisesti poistettu Severasta uuden käyttöliittymän myötä. Koemme että verkkolaskutus on esimerkiksi huomattavasti parempi tapa lähettää laskut kuin paperilaskujen lähettäminen. Mietin tuota hinnastoa vielä myös ja siihen liittyvää asiaa. Tapaan itse monia Severan asiakkaita ja mietin tuota teidän tarvetta. Karkeasti asiat etenee niin että Severassa tehdään myynti ja tarjous joka sitten lähetetään asiakkaalle ja jos asiakas päättää tilata tulee siitä projekti. Tässä vaiheessa en keksi syytä miksi projketin hinnasto tarvitaan asiakkaalle, koska se on mennyt jo aiemmin asiakkaalle tarjouksen muodossa.

Voisiko tässäkin hioa tuota alkupäätä jolloin tätä hinnastoa ei tarvitse enää tässä vaiheessa asiakkaalle lähettää ?

Kannattaa vilkaista tämä webinaari miten tarjous voidaan severassa luoda ja miten siitä silloin muodostuu projekti: Video Link : 1217