peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Idean tai keskustelun avaukseen Visman kommentti

Kun jätän Communityyn idean tai keskustelun avauksen, olisi hyvä, jos Vismalta joku kävisi kommentoimassa asiaa, jolloin tietäisin, että siihen on reagoitu.

Tällä hetkellä suurin osa (?) on sellaisia, mihin kukaan Vismalainen ei ota mitään kantaa.

Jos Community on kanava, jossa halutaan kehitysehdotuksia ja keskustelua ohjelmistosta, niin mielestäni Vismalaisten pitää itse ahkerasti myös osallistua.

Nyt ainakin minulla on usein fiilis, että tänne kirjoitellaan, muutama muu käyttäjä mahdollisesti lukaisee ne läpi ja parhaassa tapauksessa peukuttaa, mutta siihen jää.

1VASTAUS1

Re: Idean tai keskustelun avaukseen Visman kommentti

Moi Kirsi,

 

Ihan hyvä huomio. Meillä käytännössä tuki- ja käyttökysymyksiin vastataan aina, mutta tuoteideointiin aloitetuissa keskusteluissa ei välttämättä. Pääperiaatteena on ollut, että mikäli joku aihe on suunnittelupöydällä tai akuutisti työn alla, pyritään siitä kaivelemaan aktiivisesti irti lisätietoa. Jos taas ei, lähtökohtana on antaa käyttäjäyhteisön sparrata toisiaan, ja esim. mahdollisesti nostaa peukutuksella asiaa tarkempaan käsittelyyn.

 

Mutta, kaikki kommentit luetaan ja huomioidaan joka tapauksessa. Pyritään kuitenkin nostamaan aktiivisuusastetta nykyisestä!