peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR *

Jos työntekijän sopimus on muuttunut tuntipalkkalaisesta kuukausipalkkalaiseksi ja uuden sopimuksen merkitsee alkavaksi takautuvasti, päivittääkö tämä liukumat oikein?

Työntekijän tuntipalkkalaisen sopimus päättyi 31.3, ja 1.4 lähtien hän saa säännöllistä kuukausipalkkaa. Liukumissa on ollut heittoa, ja nyt kun merkitsin Vismassa tuntisopimuksen päättyneen 31.3 ja kuukausisopimuksen alkaneen 1.4, liukumat eivät vieläkään menneet oikein. Miten saisin liukumat täsmäämään?

1 VASTAUS

Re: Jos työntekijän sopimus on muuttunut tuntipalkkalaisesta kuukausipalkkalaiseksi ja uuden sopimuksen merkitsee alkavaksi takautuvasti, päivittääkö tämä liukumat oikein?

Hei Jasmine!

Kun käyttäjälle luodaan uusi työsopimus, liukumalaskenta alkaa alusta eli työsopimuksen ensimmäisenä päivänä liukumasaldo on 0 tuntia. Mikäli työntekijälle halutaan siirtää edelliseltä työsopimukselta hänen silloinen liukumasaldonsa, se tehdään liukumakorjauksen avulla.

 1. Valitse Työkalut - Käyttäjienhallinta
 2. Etsi haluamasi käyttäjä listalta
 3. Klikkaa käyttäjän nimeä, jotta pääset tarkastelemaan käyttäjän tietoja
 4. Avaa Liukuma-osio
 5. Valitse Lisää
 6. Anna päiväykseen uuden työsopimuksen alkupäivämäärä, jotta liukumakorjaus näkyy uudella sopimuksella eli 1.4.
 7. Määritä liukumakorjaus tunneissa ja anna halutessasi kuvaus Muitiinpanot-kenttään
 8. Tallenna muutos

Muutoksen jälkeen on hyvä laskea käyttäjän liukumat uudelleen Käyttäjätiedot-näkymässä, jotta korjattu liukumasaldo näkyy heti oikein mm. tuntikirjauslomakkeella.

 1. Avaa Työsopimukset-osio
 2. Valitse Laskee liukumat uudelleen
 3. Kun liukumat on laskettu uudelleen, saat sivun ylälaitaan vahvistuksen "Tieto on päivitetty."

Avaan nimelläsi meille vielä erillisen tukipyynnön ja voidaan tarvittaessa katsoa käyttäjän liukumia ja kirjauksia etäyhteydellä!