peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR *

Kehitysehdotus/kysymys - Voiko tuntikirjaukseen saada aktiviteettien osalta päivä- ja viikkonäkymään näkyville myös aktiviteetin tuntimäärät?

Kehitysehdotus/kysymys - Voiko tuntikirjaukseen saada aktiviteettien osalta päivä- ja viikkonäkymään näkyville myös aktiviteetin tuntimäärät? Näin olisi helpompi seurata päivän ja/tai viikon tuntikirjausten yhteismäärää.

3 VASTAUSTA

Re: Kehitysehdotus/kysymys - Voiko tuntikirjaukseen saada aktiviteettien osalta päivä- ja viikkonäkymään näkyville myös aktiviteetin tuntimäärät?

Hei Kristiina,

kiitos viestistäsi!

Yrityksen pääkäyttäjä pääsee määrittämään Työkalut - Asetukset - Tuntikirjausyhteenveto-osiossa mitä tietoja tuntikirjaussivulla näkyvässä yhteenvedossa näytetään (määritys koskee yrityksen kaikkia käyttäjiä).

Näkymään saadaan lisättyä mm. Työtunnit ja Poissaolot, jolloin tuntikirjausnäkymässä on helppo seurata todellisia tunteja. Aktiviteetteja koskien on hyvä huomata, että tuntikirjausnäkymään saadaan näkyviin ainoastaan poissaolotyyppiset-aktiviteetit.

Alla olevassa kuvassa asetuksiin on valittu näytettäväksi Työtunnit, Poissaolot ja Tuntikirjaukset ja poissaolot (yhteensä), jolloin käyttäjä näkee suoraan kirjattujen työtuntien määrän (101 h) ja poissaolot (1 lomapäivä = ko. käyttäjällä 7,5 h) sekä kokonaistuntimäärän (loma+tunnit tunneissa).

Tuntikirjausnäkymässä näkyvät määrä ovat kuitenkin aina koko kuukaudelta: päiväkohtaisesti tai viikkokohtaisesti tietoja ei saa suoraan näkyviin. Halutessasi voit kirjata tästä kehitysidean Severa tuoteideoinnin puolelle: Severa-tuoteideointi -> Kerro uusi idea.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

CONTRIBUTOR *

Re: Kehitysehdotus/kysymys - Voiko tuntikirjaukseen saada aktiviteettien osalta päivä- ja viikkonäkymään näkyville myös aktiviteetin tuntimäärät?

Hei,

kiitos vastauksesta. Näin meillä onkin jo näkyvissä, mutta tämä ei valitettavasti yhtään auta siihen, että työntekijät saavat päiväkohtaisesti tuntimäärät helposti aktiviteettien kanssa kohdalle, koska päiväkohtaisesti aktiviteeteista ei näy kuin kellon aika. Kovasti helpottaisi, jos aktiviteetin perään saisi näkyville aktiviteetin tuntimäärän, esim. klo 11.30-15.00 (3,5h) - jolloin päiväkohtaisesti ei tarvitsisi päässä laskea eri aktiviteettien tuntimääriä yhteen tuntikirjausten kanssa ja saada vähintään se 7,5h joka päivälle täyteen.

Re: Kehitysehdotus/kysymys - Voiko tuntikirjaukseen saada aktiviteettien osalta päivä- ja viikkonäkymään näkyville myös aktiviteetin tuntimäärät?

Aktiviteeteista on myös mahdollista kirjata suoraan tuntikirjaukset, jolloin kaikki kirjaukset lasketaan työajaksi. Esimerkiksi alla olevassa kuvakaappauksessa käyttäjällä on sovittuna kaksi asiakastapaamista päivälle klo 8-11 ja 12-16.

Käyttäjä voi halutessaan kirjata työajan suoraan aktiviteettien perusteella klikkaamalla Lisää kaikki -painiketta, jolloin merkinnät muutetaan suoraan tuntikirjausriveiksi, jotka käyttäjä voi tarkistaa ennen tallennusta.

Tarkistuksen jälkeen tiedot voidaan tallentaa, jolloin päivittäinen tuntimäärä perustuu aktiviteetteihin.

Jos teillä aktiviteetteja ei kuitenkaan käytetä tuntikirjausten pohjana, voit avata kehitysidean liittyen aktiviteetin keston formaattiin (aloitus ja lopetusajan lisäksi näytetään kesto tunteina hh:mm).