peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR ***

Konsultteja käyttävät asiakkaat

Mikä on suositeltu toimintatapa, kun tarjouspyynnössä pyydetään osoittamaan tarjous konsultille, jota varsinainen maksava asiakas käyttää hankintakonsulttina? Tällainen on hyvin yleistä rakennusalalla. Esimerkiksi asunto-osakeyhtiöt tyypillisesti käyttävät hankekonsulttia tai isännöitsijää, joka toimii tarjouksen ja projektin yhteyshenkilönä.

 

En haluaisi avata myyntityötä em. konsultin nimellä, mikä ilmeisesti pitää tehdä jos haluan osoittaa tarjouksen pyydetyllä tavalla. Tuntuu järkevältä avata työ maksavan asiakkaan nimellä, ja yhteyshenkilöksi pitäisi voida määritellä myös jonkun muun firman yhteyshenkilöitä. Näyttää kuitenkin siltä että ainoa tapa toteuttaa tämä järjellisesti on avat työ konsultille ja lisätä sitten todellinen asiakas laskutusasiakkaaksi?

1VASTAUS1

Vastaus: Konsultteja käyttävät asiakkaat

Hei Vesa-Petri,

 

kiitos viestistäsi ja pahoitteluni viivästyneestä vastauksesta!

 

Tarjouksen luonti Severassa vaatii aina, että sille on valittuna asiakas sekä myyntityö/projekti, johon tarjous linkitetään. Yksi mitä tuossa voisi tehdä, kuten olitkin mainunnut, että avaisi alkuperäiselle asiakkaalle myyntityön esim. konsultin nimellä.

 

Toinen vaihtoehto olisi, että avaisi myyntityön normaalisti asiakkaalle ja lisää sitten tarkemmat tiedot tarjouksen vapaaseen tekstikenttään tuon konsultin/yhteyshenkilön osalta.

 

Mukavaa päivänjatkoa!