peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Kuinka päivitän hinnaston?

Ennen hinnaston päivitystä, tulee varmistua siitä, että kaikki mitä halutaan laskuttaa vanhalla hinnalla on laskutettu tai laskulla. Tässä yhteydessä riittää, että laskurivit, tunnit ja matkakulut on nostettu laskulle. Laskua ei tarvitse lähettää järjestelmän näkökulmasta välittömästi, mutta aineiston tulee olla laskulla ennen hinnaston muutosta.

Huom! Mikäli käytössäsi on edistynyt hinnoittelu -lisäosa hinnaston päivittäminen onnistuu hinnastosta klikkaamalla "Hinnankorotus"-painiketta.

Hinnastoja päivitetään keskitetysti Työkalut - Asetukset - Hinnastot kautta tai työkohtaista hintaa työn Hinnoittelu-osiossa.

Voit päivittää olemassa oleviin hinnastoihin uudet hinnat vanhojen päälle. Työt, joille hinnasto on jo liitetty saavat samantien käyttöönsä uuden hinnoittelun. Huomaathan, että mikäli työllä oli laskuttamattomia tunteja, matkoja tai tuotteita uudet hinnat vaikuttavat niihinkin heti.

Mikäli luot uuden hinnaston, joka halutaan käyttöön vanhoille töille, pitää hinnasto käydä valitsemassa jokaisella työllä Hinnoittelu-osiossa. Muista määrittää uusi hinnasto oletus-hinnastoksi, jotta uudet työt saavat oikean hinnoittelun heti luontivaiheessa.

1VASTAUS1
Highlighted

Re: Kuinka päivitän hinnaston?

Pystyykö vanhan hinnaston kopioimaan?

Vanhoihin töihin ja tänä vuonna tarjoittuihin töihin pitää jättää vanha, nykyinen oletushinnasto.