peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Kuinka vaihdan käyttäjätunnuksen toiselle käyttäjälle?

Vanhan työntekijän tunnus muutetaan ensin pois käytöstä. Sen jälkeen luodaan uudelle työntekijälle oma tunnus. Laskutus ei muutu käyttäjävarauksen osalta, koska uusi työntekijä korvaa vanhan.

Vanhan käyttäjän poistaminen käytöstä:
1. Avaa Työkalut - Käyttäjienhallinta
2. Muokkaa poistettavan käyttäjän tietoja
3. Valitse "Ei käytössä" henkilötietojen oikeasta yläkulmasta

Huom! Käyttäjän poistaminen käytöstä ei poista käyttäjän tekemiä asioita järjestelmästä ja tiedot ovat edelleen raportoitavissa.

Uuden käyttäjän lisääminen:
1. Avaa Työkalut - Käyttäjienhallinta
2. Klikkaa "Lisää uusi" -painiketta.
3. Anna uuden käyttäjän tiedot ja klikkaa lopuksi Tallenna.
4. Muokkaa vielä työntekijän tietoja ja lisää loput henkilötiedot, työsopimustiedot ja asetukset.

Työntekijä saa salasanan sähköpostiinsa kun tunnus luodaan.

Muistathan käydä lisäämässä uuden työntekijän tarvittavien töiden työryhmään:
1. Avaa työ
2. Avaa Aktiviteetit & Vaiheet
3. Valitse Muokkaa työryhmää ja lisää työntekijä