peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Minna Miettinen
CHAMPION *

Kumulatiivinen laskutus -variaabeli laskuilla

tekijä Minna Miettinen

Hei! Olemme huomanneet ongelman käytettäessä kumulatiivinen kertymä -variaabelia laskuilla. Avattaessa vanhoja laskuja ei tuo kenttä ole lukittunut ko. laskupäivän mukaiseen summaan, vaan luonnollisestikin muokkaa ko. kentän sen päivän mukaiseksi, jolloin vanhaa laskua tarkistellaan (ja jonka jälkeen yleensä uutta laskutusta on tullut). Onko mahdollista tehdä niin, että variaabeli lukittuu laskun luomisen jälkeen ja näin ollen myöhemmin laskua tarkasteltaessa lasku näyttää faktuaalisen summan, joka asiakaslaskulle on generoitunut laskun luontipäivänä? Kiitos!

2 VASTAUSTA2
Daniel Linna
VISMA

tekijä Daniel Linna

Hei Minna,

kiitos viestistäsi Communityyn!

Avasin asiaan liittyen tukipyynnön ja jatkamme selvittelyä sen kautta. Palaan vielä tähän viestiketjuun oikean ratkaisun kanssa, kun tilanne on selvitetty.

Accepted solution
Daniel Linna
VISMA

Käsittelimme tukipyynnöllä asian loppuun ja saimme tilanteen korjattua.

 

Kyseinen Laskutettu (Billed) -tägi löytyi siis laskulta toistuvasta tekstistä ennen laskurivejä. Mikäli lasku on muokattavassa tilassa, tämä tägi päivittyy automaattisesti sen hetken 'Laskutettu'-tiedon mukaan.

 

Huomasimme, että teidän ympäristössänne oli laskun 'Maksettu'-tila muokattava, joten kyseinen tägi päivitti summan laskulle aina nykytilanteen mukana. Tämä tarkoitti sitä, että ette voineet jälkeenpäin seurata kyseisen laskun muodostamishetken tilannetta. Korjasimme 'Maksettu'-tilan kuitenkin ympäristöstänne, joten tilanne on korjaantunut.

 

Kiitos kärsivällisyydestäsi ja mukavaa päivänjatkoa!