peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR ***

Laskun kokonaistuntimäärä

tekijä Oskar Lindfors1

En keksi miten saisin näkyviin laskua muokatessa laskulla olevan kokonaistuntimäärän. KPI:ksi saa näkyviin laskulla olevat tuntikirjaukset mutta laskulla olevia tunteja ei saa näkyviin. Vanhassa käyttöliittymässä laskurivien muokkausnäkymässä kokonaistuntimäärä on näkyvissä.

Onko jostain mahdollista saada näkyviin vai kuuluko tämä kehitysehdotusten osioon?

3VASTAUSTA3

tekijä Juha Kaksonen

Hei Oskar,

 

Laskun asetukset -välilehdellä on mahdollista määrittää työtunnit, matkakulut ja/tai tuotteet näytettäväksi ryhmiteltynä laskulla. Ryhmittely aktivoidaan lisäämällä valinta ryhmittely valintaruutuun ja määrittelemällä miten nimikkeet ryhmitellään (esim. tuntien osalta Töittäin). Kun ryhmittelyä käytetään, laskulla näytetään vain kokonaissumma kirjauksista, ei yksittäisiä rivejä. Asetuksissa voi kuitenkin määrittää halutaanko ryhmitellyistä nimikkeistä myös erittely (yksittäisen kirjausrivit).

 

Mikäli ryhmittelyä ei voi käyttää, toinen vaihtoehto on lisätä tieto kokonaistunneista esim. laskurivien yläpuolella olevaan vapaatekstikenttään. Tämä vaatii kuitenkin aina manuaalista työtä sillä kenttään ei saa automaattisesti haettua laskutettujen tuntien määrää.

 

Jos tarpeena olisi saada kokonaistuntimäärä näkyviin automaattisesti ilman ryhmittelyä, suosittelen avaamaan tästä kehitysidean.

 

Mukavaa päivänjatkoa!

CONTRIBUTOR ***

Hei!

Kiitos vastauksesta.

Tarkoituksena on auttaa laskun tekijää näkemään kuinka paljon tunteja kokonaisuudessaan on laskulla. Ryhmittelylläkään ei ole mahdollista saada kaikkien tuntien kokonaismäärää näkyviin, vaan laskulla  näkyy vain "ryhmien" summat. Ryhmittelyn sinisellä otsikkorivillä näkyy kyllä kokonaissumma:

 

 

Laskurivien yläpuolelle saa näkyviin laskulla olevien tuntikirjausten kokonaistuntimäärän, ei laskulla olevien tuntien kokonaismäärää. Tai en ainakaan itse onnistunut.

 

Vaatiiko tuohon siniselle riville tuntimäärän saaminen kehitysehdotuksen tekemisen?

Hei Oskar,

 

kiitos lisätiedoista. Tällä hetkellä tuohon ei saa tuota kokonaistuntimäärää, joten tuosta kannattaa tehdä kehitysidea.

 

Mukavaa päivänjatkoa!