peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Tero Matinlassi
CONTRIBUTOR **

Linkki asiakkaan sivulle

tekijä Tero Matinlassi

Miten saisi muodostettua linkin yksittäisen asiakkaan sivulle Severassa, jonka voisi laittaa Severan ulkopuoliseen työkaluun (ilman että täytyy copy-pasteta jokaisen asiakkaan sivun linkki jonnekin talteen)? Töihin löytyy rajapinnan kautta "UrlToCase" parametri, mutta vastaavaa ei näyttäisi olevan rajapinnan accountien haussa.

7 VASTAUSTA7

tekijä Juha Kaksonen

Hei Tero,

kiitos viestistäsi!

Rajapinnassa ei valitettavast ole parametria, jonka avulla saisi muodostettua linkin yksittäisen asiakkaan sivulle. Ainoa "UrlTo" parametri on tuo mainitsemasi Työn UrlToCase.

Mukavaa päivänjatkoa!

Tero Matinlassi
CONTRIBUTOR **

Koskas sellaisen saisi? 😉

Hei Tero,

Millaista käyttöä varten teillä olisi tarvetta tälle? Onko teillä jo olemassa jokin integraatio rakennettuna, jossa tätä tarvittaisiin?

Tero Matinlassi
CONTRIBUTOR **

Joo, meillä on kojelauta, johon tuodaan listaus asiakkaista Severasta ja olisi mukava, että asiakkaan nimeä klikkaamalla voisi suoraan siirtyä asiakkaan kortille Severassa. Projektisivulta meillä tämä jo onnistuu.

Havainnekuva (jouduin valitettavasti sensuroimaan aika rankasti suojellakseni syyttömiä Hymiö Silmänisku):

dashboard_sensuroitu.png

Hei Tero,

kiitos lisätiedoista. Keskustelin asiasta tuotekehityksemme kanssa ja tuollainen linkki asiakkaaseen tullaan lisäämään API:n ja alustava aikataulu tälle on noin kuukauden sisällä. Ilmoitamme lisäyksestä tukisivustomme API osiossa osoitteesta Release notes – Visma Severa Customer Support , joten tuota kannattaa seurata.

Mukavaa päivänjatkoa!

Tero Matinlassi
CONTRIBUTOR **

Hienoa, kiitos!

Hei Tero,

sain tähän liittyen lisätietoja, että tuo UrlToAccount lisäys on tulossa maanantain tuotepäivityksessä. Lisätietoja API release notes for May 2017 release – Visma Severa Customer Support

Mukavaa päivänjatkoa!