peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Janne Suomalainen
CONTRIBUTOR ***

Luo laskuja -näkymässä sarakkeiden mukaan järjestämisen outoudet

tekijä Janne Suomalainen

Uudessa käyttöliittymässä Luo laskuja -näkymässä sarakkeen otsikkoa klikattaessa (esim. "Laskuttamattomat tuotteet", "Asiakas" jne.) pitäisi kaiketi järjestää näkymä joko nousevaksi tai laskevaksi ko. sarakkeen mukaan. Mielestäni tuo on toiminut aiemmin ihan normaalisti, mutta nykyään järjestys vaikuttaa ihan satunnaiselta eli en käytännössä pysty järjestämään sisältöä mitenkään fiksusti.

Lisätty kuva:

7 VASTAUSTA7
Kalle Rapi
VISMA

tekijä Kalle Rapi

Hei Janne Suomalainen!

Tämä vika on nyt korjattu ja nyt sorttaukset toimivat oikein näkymässä.

Janne Suomalainen
CONTRIBUTOR ***

Hei, tämä vika on tullut takaisin. Sarakeotsikoita klikkaamalla luo laskuja -näkymä ei järjesty. Toimi kyllä välillä ihan normaalisti.

Janne Suomalainen
CONTRIBUTOR ***

Tämä ei vieläkään toimi oikein. @Kalle Rapi onko näkemystä asiaan? Kiitos!

 

Selaimena Chrome 73.0 ja käyttiksenä MacOS Mojave.

Accepted solution
Juha Kaksonen
VISMA

Hei Janne ja tiedoksi @Kalle Rapi,

 

soittelinkin sinulle hetki sitten tähän liittyen ja käytiin läpi tuota näkymän sorttausta ja miten se toimii. Sait nyt tuon toimimaan halutulla tavalla lisäämällä sorttauksen vain halutulle arvolle.

 

Mukavaa päivänjatkoa!

Janne Suomalainen
CONTRIBUTOR ***

Vika oli näppäimistön ja tuolin välissä! Hienoa palvelua kun soititte ja opastitte tuon ei-ehkä-niin-tavallisesti-toimivan ominaisuuden käytössä. Kiitokset koko orkesterille Lappeenrantaan ja muuallekin.

Kalle Rapi
VISMA

Ikävää että vika on palautunut, toivotaan että saadaan tuo nopeasti kuntoon. Olen itse tämän viikon hiukan kiireinen, mutta jos @Juha Kaksonen  katsoisi tuon Jannen kanssa kuntoon.

Kalle Rapi
VISMA

tekijä Kalle Rapi

Hei Janne!

Kiitos huomiosta, testasin nuo kaikki sorttaukset tuossa läpi ja niissä on vikatilanne. Kirjaamme tästä sinun nimellä vian ja kun tuo on korjattu niin saat siistä sähköpostitse ilmoituksen.