peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Terhi Lehtinen1
CHAMPION *

Maksuerä-laskurivin näkyminen laskulla

tekijä Terhi Lehtinen1

Oheisessa screenshotissa kuva laskusta, johon lisätty uusi maksuerä. Aiemmin määritetyt maksuerät näkyvät kahtena ylimmäisenä rivinä, sen jälkeen kaksi riviä tuntikirjausten perusteella ja alimmaisena viimeiseksi lisätty maksuerä. Tämä ei mielestäni ole oikea paikka, vaan maksuerärivin tulisi rivittyä muiden maksuerien perään riippumatta siitä, milloin kyseinen rivi on lisätty. Tai jos jostain kumman syystä on päätetty, että rivejä lisättäessä ne tulevat allekkain rivin tyypistä riippumatta (minkä en usko olevan kovinkaan monen yrityksen mieleen), niin vähintään pitää olla mahdollisuus itse muuttaa rivijärjestystä, kuten pystyi vanhassa käyttöliittymässä.

2 VASTAUSTA2

tekijä Jukka Markkanen

Hei Terhi,

ja kiitos viestistäsi.

Laskurivien järjestyksen muokkaaminen onnistuu laskun ollessa vedos -tilassa. Muokkaaminen onnistuu raahaamalla rivien vasemmassa reunassa olevien pisteiden kohdalta.

Voit halutessasi näyttää laskulla välisummina tuntien, matkakulujen ja maksuerien kokonaissummat.

kuva1.jpg

Tunti-, matkakulu- ja/tai maksueräkirjauksia on mahdollista ryhmitellä laskulla. Laittamalla valinnan kohtaan Ryhmitelty pääset määrittämään minkä perusteella kirjaukset ryhmitellään. Ryhmittelyä käytettäessä voit valita haluatko erittelyn ryhmitellyistä nimikkeistä. Erittelyllä näytettävät sarakkeet määritellään Näytä sarakkeet -osiossa.

Huomaathan, ettei kaikkia laskurivejä ole aina mahdollista ryhmitellä yhdelle riville. Esimerkiksi jos samalla tuotteella on eri yksikköhinnat, laskulla näytetään nämä omilla riveillään. Yksi laskurivi ei myöskään voi sisältää useampaa kustannuspaikka (kun käytössä taloushallinnon integraatio), joten nämä laskurivit näkyvät laskulla omina riveinään.

kuva2.jpg

Laskun asetukset – Visma Severa Customer Support

Aurinkoista kesää!

Terhi Lehtinen1
CHAMPION *

Hei vaan Jukka,

Minulla ei näy mitään pisteitä, joista riviä voisi raahata. Tämä siis uudessa käyttöliittymässä. Vanhalla puolella toki raahaus onnistuu.