peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Matkalaskujen hyväksyntä

tekijä Anonymous

Kun teen uuden matkalaskun, laitan 'odottaa hyväksyntää' - tilaan, saako severassa lähettyä automaattisesti hyvksyjälle/esimiehelle sähköpostiin siitä tiedon?

3 VASTAUSTA3

tekijä Juha Kaksonen

Hei Sanna,

Kiitos viestistäsi!

Tällä hetkellä Severa lähettää viestin ainoastaan Matkalaskun hyväksynnästä/Hylkäyksestä. Hyväksyjälle/esimiehelle ei siis lähde automaattisesti viestiä sähköpostiin, jos alainen tekee matkalaskun, joka odottaa hyväksyntää.

Jotta esimiesten olisi helpompi seurata matkalaskuja, on suositeltavaa luoda Severaan raportti, joka näyttää hyväksyntää odottavat matkalaskut. Raportin luonti onnistuu seuraavasti:

  • Valitse Uusi - Raportti
  • Valitse sisältöön Matkalaskut
  • Lisää uusi kriteeri Tila: Odottaa hyväksyntää (jos tila on tällä nimellä Severassa)
  • Lisää uusi kriteeri Henkilö: Alaiset
  • Tallenna raportti suosikiksi, jolloin raportille pääsee helposti Raportit-valikon kautta

Asiakkaillamme on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä palvelumme tulevaisuudessa näyttää: Visma Solutions Communitysta löytyy tuoteideointiosio, jonka kautta asiakkaiden ideat ovat kommentoitavissa ja äänestettävissä. Löydät tuoteideoinnin täältä: Severa-tuoteideointi

Miten tuoteideointi toimii?

Pidämme kaikki annetut ideat julkisena, jolloin kaikki käyttäjämme voivat seurata mitä muut ideoivat ja kommentoimalla parantaa tai syventää annettua ideaa.

Äänestä ja vaikuta!

Voit myös äänestää toisten käyttäjien ideoita (1 ääni/idea). Äänestyksen avulla näemme, kuinka ison käyttäjäryhmän mielestä idea on hyvä ja tarpeellinen.

Miten ideat käsitellään?

Idea nousee käsittelyyn, kun se on saanut enemmän kuin 10 ääntä. Emme yleisesti käsittele ideoita alle mainitun äänimäärän. Käsittelyyn pääsy ei merkitse automaattisesti idean hyväksyntää ja toteutusta sellaisenaan.

CONTRIBUTOR **

tekijä KatriP

Hei,

 

meilläkin esimiehet ovat kaivanneet sähköpostimuistutusta hyväksymistä odottavista matkalaskuista. Onko tämä ominaisuus jo toteutettu Visma Severassa ja miten sen saa käyttöön? En löytänyt ideointiosiosta aiheeseen liittyvää ideaa, jota olisin voinut äänestää käsittelyyn. Onko siellä sellainen ja missä?

tekijä Juha Kaksonen

Hei Katri,

 

tällä hetkellä tätä ominaisuutta ei ole vielä Visma Severassa, mutta tähän liittyen meillä on kehitysidea toteutukselle. Valitettavasti toteutuksen ajankohta tälle on vielä avoinna.

 

Mukavaa viikonloppua!