peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Matkalaskujen liitteet, Severa3

Moi,

meillä on todella paljon ongelmia matkalaskujen liitteiden kanssa.

1. Matkalaskulle voi lisätä liitteeksi aika monta eri tiedostotyyppiä. Voisiko niistä rajata osan pois? Se aiheuttaa meille ongelmia kun laskuja siirretään meidän kirjanpitojärjestelmään.

2. Visma Scanner Appista on toistaiseksi ollut enemmän haittaa kuin hyötyä. Kieliasetusten puolesta tulee tiedostojen nimiin kenoviivoja, jotka jälleen aiheuttavat ongelmia laskujen siirrossa. Scanner oli myös vaihtanut yhden kuitin päivämäärän 1970-luvulle eikä sitä voinut jälkikäteen vaihtaa eikä ilmeisesti liitettäkään poistaa (ainakaan kovin helposti). Monisivuisia kuitteja ei myöskään pysty ilmeisesti lisäämään Appin kautta samalla ostolle.

3. Saadaanko uuteen käyttöliittymään näkyviin mille ostoriville on jo lisätty kuitti (esim. joku symboli ostorivin perään)? Nyt kuitit ovat listassa laskun lopussa eikä niistä erota mihin ostoon ne liittyvät. Samalla tarvittaisiin yhdelle ostoriville tilaa useammalle kuitille.

4. Selkeyden vuoksi olisi myös hyvä laittaa näkyviin mistä liitteitä pystyy lisäämään (nimetä klemmarit jotenkin?). Meillä ainakin ensimmäinen klemmari (ks. kuva alla) tarjoaa vain Scanner Appia ja toisesta ostorivin perään ilmestyvästä klemmarista voi lisätä liitteitä myös koneelta.

5. Laskujen tarkistuksesta on ollut jo aikaisemmin Severa-tuen kanssa puhetta mutta laitan sen nyt tähänkin listalle että voiko jatkossa saman laskun hyväksyä useampi eri henkilö? Samalle laskulle kun voi laittaa useampaa eri projektia ja niiden hyväksyjät ovat usein eri ihmiset.

T: Anni

4VASTAUSTA4
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Re: Matkalaskujen liitteet, Severa3

Moi,

ja vielä yksi kysymys tuli mieleen matkalaskuista

6. Kun matkalasku on valmis,"Finish"-nappi tallentaa matkalaskun luonnokseksi. Voisiko sinne lisätä erikseen napit "Tallenna luonnos" ja "Valmis (tarkistukseen)". Tällä hetkellä Finish-napilla ei ole oikein käyttötarkoitusta, jos laskun status pitää joka tapauksessa vaihtaa itse.

Highlighted

Re: Matkalaskujen liitteet, Severa3

Hei Anni,

kiitos viestistäsi!

Käythän kirjaamassa tässä viestissä esiin nostamasi kehitysideat matkalaskua koskien (tiedostotyyppien rajaus + kulurivin ja liitteen linkitys) Severan tuoteideointiin, joka löytyy täältä Communitysta! Tuoteideoinnissa onkin jo idea koskien matkalaskun muutoshistoriaa, joka helpottaisi tuota hyväksymisprosessiakin: https://community.vismasolutions.com/ideas/1141. Voit käydä kommentoimassa tätä pyyntöä tai lisäämässä kokonaan uuden halutessasi.

Matkalaskujen liitteiden tiedostotyyppejä ei tällä hetkellä voi rajata Severassa. Liitteen saa haettua suoraan matkalaskuriviä lisättäessä. Tällöin liitteen voi hakea ainoastaan Visma Scannerista. Sen jälkeen, kun matkalaskurivin on lisännyt, liitteen voi hakea sekä tietokoneelta että Visma Scannerista.

Visma Scannerin iOS-mobiilisovelluksessa havaittiin heinäkuussa ongelma, joka muutti matkakulujen päivämäärän tuohon mainitsemaasi 18.1.1970 ja tämä aiheutti ongelmia mm. tapauksissa, joissa kirjausjakso on suljettu eikä kuluja enää päässyt muokkaamaan. Tämä ongelma on korjattu elokuussa julkaistussa Visma Scanner -versiossa. Visma Scanneriin liittyen avaan meille asiakaspalveluun erillisen tukipyynnön, niin käydään läpi tiedoston nimeämistä ja liitteitä!

Mukavaa viikonvaihdetta!

Re: Matkalaskujen liitteet, Severa3

Hei Anni,

tämäkin on hyvä kirjata tuoteideoinnin puolelle: Severa-tuoteideointi

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Re: Matkalaskujen liitteet, Severa3

Moi,

Tuohon liitekohtaan pitäisi saada ainakin muutos. Olisi parempi jos heti ensimmäisessä kohdassa pystyisi lisäämään liitteen myös suoraan koneelta. Mä kun olen neuvonut ihmisiä etteivät käytä tuota scanner applikaatiota kun se sekoittaa vain meidän integraation.

Mitkä tiedostotyypit Severa hyväksyy liitteiksi? Jos saan koko listan niin voidaan edes pala kerrallaan niitä lisätä integraatioon mukaan.

T: Anni

From: laura.lagus-tiira

Sent: Friday, November 17, 2017 3:31 PM

To: Anni Aarimo <anni.aarimo@optofidelity.com>

Subject: Vs: - Re: Matkalaskujen liitteet, Severa3

Visma Solutions Community <https://community.vismasolutions.com/?et=watches.email.thread>

Re: Matkalaskujen liitteet, Severa3

reply from Laura Lagus-Tiira<https://community.vismasolutions.com/people/laura.lagus-tiira?et=watches.email.thread> in Severa - View the full discussion<https://community.vismasolutions.com/message/6535?et=watches.email.thread#comment-6535>