peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Miksi Google-kalenterien synkronointi ei koskaan toimi?

tekijä Anonymous

Luin syksyn tiedotteesta, että Severan tuntikirjauksiin liittyvällä kalenterisynkronointiongelmalle oli yritetty tehdä jotain. Osaako joku teillä Severassa selittää a) mitä tulisi tehdä, jotta kaikki kalenterimerkinnät saisi näkymään Severassa tai b) oikaista harhaluulot, mikäli toiminnon ei ole tarkoituskaan tukea kaikkien kalenterimerkintöjen näkymistä? Itselläni ongelma ovat edelleen "Error has occurred..." viestit ja kalenterimerkintöjen sattumanvarainen ilmestyminen tuntikirjausnäkymään.

2 VASTAUSTA2
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Meillä alkuvaiheessa tuotti ongelmia Severa>Google kalenterisynkkauksessa se, kun oli tapaamisia, joissa oli osanottajana tai tapahtuman tekijänä henkilö, jolle ei oltu tehty Google Apps for Business -tiliä (koska hän ei käyttänyt synkkaa). Piti sitten luoda kaikille Google Apps tili, vaikka synkkaa käyttää n. puolet. Aiheutti tietty jonkin verran lisäkuluja tämä...

Muutenkaan synkka ei aina ihan 100% luotettavasti toimi, mm. jotain palavereja on jäänyt synkkautumatta, ehkä esim. siksi Windows Phone -puhelimilla joutuu tekemään vähän jumppaa, kun sitten synkka on severa>google>MS exchange.

tekijä Laura Lagus-Tiira

Hei Lotta,

kiitos viestistäsi!

Severassa näkyvä "There was an error processing the request" -virheilmoitus viittaa siihen, että joko Googlen kalenterissa tai Severan kalenterissa on jokin yksittäinen merkintä, jota ei saada synkronoitua. Yleisimpiä virheen aiheuttajia ovat toistuvat merkinnät, joille ei ole määritetty päättymispäivämäärää tai päättymispäivä on pitkällä tulevaisuudessa.

Koska virheen aiheuttaa merkintä yksittäisen käyttäjän kalenterissa (käsittelemme yksityisiä tietoja), tukipyyntö on hyvä lähettää meille suoraan asiakastukeen joko sähköpostilla severa.support@visma.com tai tukiportaalimme kautta osoitteessa Visma Severa Customer Support.

Avaan tästä nimelläsi meille tukipyynnön, niin voimme käydä tarkemmin läpi mikä virheen aiheuttaa sinun kalenterissasi!