peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Miten saan esille myynnin läpimenoprosentin (hit rate)?

tekijä Anonymous

Myyntiä pystyn seuraamaan raportilla Taloustietojen aikajana, mutta tietoja en saa vietyä tästä exceliin.

Lisäksi työanalyysillä saan esille sekä myyntiarvion että myynnin todennäköisyydellä painotetun myynnin hiukan kikkailemalla KPI:n kanssa. Tästä ei vaan saa selville onko työ tilattu.

Tavoitteena olisi saada yhdisteltyä myyntiä ja laskutusta samoihin kuvaajiin. Enkö vain osaa löytää parempaa työkalua myynnin raportointiin ja seurantaan kuin tuo Taloustietojen aikajana?

5 VASTAUSTA5

tekijä Juha Kaksonen

Hei Oskar,

Kiitos viestistäsi!

Työanalyysi -raportilla on mahdollista rajata hakua myynnin tilan avulla. Tällöin voit lisätä kriteereihin "Myynnin tila" ja valita tähän esimerkiksi tilattu. Lisäksi voit valita kriteerille aikajakson. Jos käytät oletuksena olevaa kaikki päivämäärät rajausta, hakee raportti kaikki tällä hetkellä tuossa kyseisessä tilassa olevat työt.

Tuossa voi tehdä niin, että lisää kolme eri KPI:tä Työn indikaattoreihin. Myyntiarvio, Myynnin todennäköisyys ja Painotettu myynti. Myyntiarvio ja todennäköisyys KPI:t saat lisättyä suoraan klikkaamalla jakoviivaa KPI:tä luotaessa ja valitsemalla listalta halutun arvon. Painotettu myynti KPI:n voit luoda klikkaamalla jakoviivaa ja valitsemalla kertolaskun ja tämän jälkeen vasemmalle Myyntiarvio ja oikealle Todennäköisyys. Tämän jälkeen voit valita nämä arvoiksi työanalyysi -raportille, jolloin lukuja ei tarvitse siirtää exceliin laskemista varten.

Saatko näillä KPI luvuilla halutut tiedot raportille?

Mukavaa päivänjatkoa!

Kirsi Palmroos
GURU **

Moi Juha

Hyvät ohjeet raporttiin. Sain tehtyä ohjeillasi.

Ainut ongelma  on, että raportille pamahtaa pari työtä, joiden Myynnin tila on "Tilaus" ja ne on laskutettukin.

Mistä tämä voisi johtua?

Accepted solution
Juha Kaksonen
VISMA

Hei Kirsi,

Tuo myynnin tila kriteeri toimii hieman eri tavalla riippuen miten tuo päiväys on valittu käyttöön. Tuolla tavalla valittuna raportti listaa kaikki työt, joiden myynnin tilana on käynyt "Tarjous" edellisen 90 vuorokauden aikana. Myynnin tilana ei välttämättä ole enää haettu myynnin tila.

Jos haluat hakea kaikki työt, joissa myynnin tilana on tällä hetkellä "Tarjous", tulee tuo kriteeri määrittää muodossa "Myynnin tila: Tarjous, kaikki päivämäärät".

Lisätietoja tuosta myynnin tila -hakuehdon toimivuudesta löydät tukisivustoltamme osoitteesta Myynnin tila -hakuehdon käyttäminen Työt-raportilla – Visma Severa Customer Support

Mukavaa päivänjatkoa!

Olli Aalto
CONTRIBUTOR ***

tekijä Olli Aalto

Severan myynnin yhteenvedossa näkyy nykyään hitrate tässä kuussa. Onko tuota hitratea saatavilla nykyään suoraan raportille?

tekijä Teemu Heimala

Löytyy rapsoista käyttäjälistalta ja -analyysiltä.