peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Pia Asikainen
CONTRIBUTOR **

Myyntityöstä projektiksi

tekijä Pia Asikainen

Täytyykö voitetusta myyntityöstä aina luoda itse uusi projekti, jotta se jää asiakaskortille näkyviin valmistuttuaan? Vanhassa Severassa luotiin uusi "työ", jotka ilmeisesti uudessa käyttöliittymässä vastaavat "myyntityötä", jolloin valmistuneet ja suljetut työt eivät näy enää uuden Severan asiakaskortilla (eivät ole missään vaiheessa muuttuneet "projektiksi"). Asiakkaan historiassa näkyvät ainoastaan hävityt myyntityöt. Eli a) miten saamme vanhat valmistuneet työt näkyviin asiakaskortille ja b) miten jatkossa myyntityö muuttuu projektiksi?

1 VASTAUS1
Kalle Rapi
VISMA

tekijä Kalle Rapi

Hei Pia!

Logiikka tässä on se että ensin avataan myyntityö jolle voidaan heti alussa jo kirjata tunteja. Tästä muodostuu projekti siinä vaiheessa kun myynnin tilaksi myyntityölle asetetaan Voitettu. Myynnintilojen nimet vaihtelevat hiukasn asiakkaittain mutta asetuksissa tämä kohta ratkaisee:

Eli nyt kun myynti näkymässä raahataan myyntityö tuohon kohtaan tilaus niin silloin siitä tulee projekti ja se näkyy projektit näkymässä ja häviää myyntinäkymästä.

Asiakaskortilla siis näillä asetuksilla menee niin että:
Aktiivisissa myyntitöissä näkyy ne joiden myynnintila on Liidi, Prospekti tai Tarjous

Käynnissä olevissa projekteissa ne joiden myynnintila on Tilaus

Päättyneissä projketeissa ne jotka on suljettu

Hävityissä myynitöissä ne joiden myynnin tila on jompi kumpi noista hävityistä tiloista.

Olemme pitäneet tästä yhden webinaarin, josta selviää tarkemmin miten tuo meidän myyntiprosessi toimii:

Video Link : 1191

Tässä voisi olla hyödyllistä että kävisimme yhdessä läpi miten nuo vanhat projektit saadaan oikein esim etäpalaverin muodossa. Näin saataisiin lähtötilanne hyväksi uudelle käyttöliittymälle. Jos tälläiselle on tarvetta niin voin olla avuksi tuossa.