peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR *

Onko uudessa Severassa tuntikirjauksen viikkonäkymää ja missä se on?

Yrityksemme tarvisi keinon kirjata massana kirjauksia ja ennenkaikkea ilman kellonaikoja

Selvitimme etukäteen, että tämä on mahdollista kun vaihdoimme aikoinaan Valueframesta Visman asiakkaaksi.

Meillä ei ole laskuillakaan kellonajat käytössä ja osa työntekijöistä katsoo töihintuloajan ja töistäpoistumisajan ainoastaan.

kts. tämän linkin kuva:

http://nasse.kapsi.fi/severa-tuntikirjaus.jpg

4 VASTAUSTA
CONTRIBUTOR *

Re: Onko uudessa Severassa tuntikirjauksen viikkonäkymää ja missä se on?

CONTRIBUTOR **

Re: Onko uudessa Severassa tuntikirjauksen viikkonäkymää ja missä se on?

Moro,

En tiedä onko tämä kaikilla Severa-asiakkailla käytössä, mutta meillä vanhassa Severassa voi ainakin asetuksista muuttaa, että työajat kirjataan tuntimäärinä eikä kellonaikoina; tämä vaikuttaa tuohon yksittäisen päivän tuntikirjausnäkymään. Vanhassa Severassa tuo asetus löytyy: Asetukset / Työaikakirjausasetukset. Ja näyttäisi siltä, että uudessa Severassa samoin sitten meillä näkyy vain tuntimäärä per päivä eikä kellonaikoja.

Vanhan Severan kaltaista viikkonäkymää kirjauksille en uudesta Severasta löytänyt minäkään. Meillä sitä ei ole käytetty kun kirjaamme käytetyn työajan ja laskutettavat tunnit erikseen eikä vanhan Severan viikkonäkymästä voi kirjata kuin työtunteja eikä erikseen laskutettavia asioita. Ja toisaalta koska teemme tuntikirjaukset näin, on uuden Severan tuntikirjaus hankalampi käyttää. Vanhassa yhdelle päivälle on näppärämpi sentään syöttää kaksi tai useampi rivi samalle työlle, mutta uudessa saa kliksutella monta kertaa enemmän... ei houkuta vaihtaa uuteen vielä.

Yst. terv. Tero

Ps. Linkki ei suoraan painettaessa toiminut tästä mutta copypasteamalla osoitteen sain kuvan auki.

Re: Onko uudessa Severassa tuntikirjauksen viikkonäkymää ja missä se on?

Moi!

Pahoittelut myöhästyneestä vastauksesta. Severassa on kaksi eri tapaa kirjata tunteja, eli voidaan käyttää joko kellonaikoja tai syöttää suoraan tuntimäärä. Tämä on yhden asetuksen takana asetuksissa kohdassa Työkalut-->Asetukset-->Työaikakirjausasetukset:

Tämä valinta on aina koko yritykselle sama ja se voidaan vaihtaa myös päälle jälkikäteen. Pääkäyttäjän oikeuksilla pääsette hallinnoimaan asetuksia.

Uudessa Severan käyttöliittymässä ei vielä ole viikkonäkymää josta kerralla pääsee kirjaamaan koko viikon tunnit. Tälläinen on sinne kuitenkin tulossa, mutta en pysty vielä kertomaan aikataulua tälle.

CONTRIBUTOR *

Re: Onko uudessa Severassa tuntikirjauksen viikkonäkymää ja missä se on?

Onko nyt jo varmistunut aikataulu viikkonäkymälle?