peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR *

Projektitehtävät ja tehtävät

Kun Severaa käytetään yrityksessä jossa myyntiä ja projektien asiantuntijatehtäviä tekevät samat ihmiset, kuinka on järkevintä käyttää Severan tehtäviä ja projektitehtäviä, silloin kun halutaan tehdä mahdollisimman yksinkertainen toteutus? Eli siis tuleeko esim. raportoinnin kanssa ongelmia jos sekä sekä CRM:n puolella että projekteissa käyttää tehtäviä?

3VASTAUSTA3

Vastaus: Projektitehtävät ja tehtävät

Hei Ville,

 

kiitos yhteydenotostasi ja pahoitteluni viivästynyttä vastausta!

 

Avasin sinun nimellä meille tukipyynnön niin jatketaan sitä kautta tämän asian läpikäyntiä.

 

Mukavaa päivänjatkoa!

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Projektitehtävät ja tehtävät

Hei!

 

Tämä asia on itseasiassa selvinnyt minulle ja huomaan nyt että alkuperäinen kysymykseni oli typerä.  Esitän nyt kuitenkin jatkokysymyksen aiheeseen liittyen;

Jos käytössä on google-kalenteri-integraatio ja kalenteriin tulee esim. kutsu jostain organisaation ulkopuolelta joka liittyy Severassa avoimena olevaan myyntityöhön. Nyt jos tämmöisen kalenterimerkinnän yrittää kohdistaa myyntityölle aikataulun kalenterinäkymän kautta, on ainoa vaihtoehto kiinnittää kalenterimerkintä projektiin projektitehtävänä. Nyt tapahtuma tulee näkymään siis suoraan työn kollaboraatio-välilehdelle. Onko keinoa saada tuo kalenterimerkintä kohdistumaan myyntityölle niin että kalenterimerkintä näkyisi myynti-välilehden suunnitelluissa aktiviteeteissa?

Vastaus: Projektitehtävät ja tehtävät

Hei Ville,

 

soittelinkin sinulle tähän liittyen ja kävimme läpi, miten eri aktiteettiryhmät näkyvät Severassa ja miten saat määritettyä oletusaktiviteettiryhmän, jolle kalenterimerkinnät synkronoituvat.

 

Mukavaa päivänjatkoa!