peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR *

Prospektilistaus erilainen uudessa ja vanhassa käyttöliittymässä

Meillä näkyy prospektilistauksessa uuden Severan puolella myynnin välilehdellä myös sellaiset myyntityöt, jotka on vanhan Severan puolella jo prospektivaiheessa suljettu (työn näkymässä oikeasta yläkulmasta avoin/suljettu). Miksi näin, miten saadaan nuo synkronoitua?

1 VASTAUS

Re: Prospektilistaus erilainen uudessa ja vanhassa käyttöliittymässä

Hei Pia,

kiitos yhteydenotostasi ja pahoitteluni myöhästyneestä vastauksesta!

Uuden käyttöliittymän puolella myyntityö näkyy listauksessa vaikka itse työ/projekti on suljettu. Jos myyntityö halutaan poistaa myyntiputkesta, voidaan sen tilaksi määrittää hylätty tarjous. Jos myyntitöitä on paljon, voidaan tilaa muuttaa massamuutoksena Myynti-raportin kautta valitsemalla Raportit > Raportin luominen > Myynti > Työt. Valitse ne myyntityöt, joiden myynnin tila halutaan muuttaa > Valitse toiminto > Vaihda myynnin tilaa > Hylätty tarjous > Päivitä.

Mukavaa päivänjatkoa!