peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CHAMPION *

Raportin valintojen säilyminen

Severan käyttöä hankaloittaa suuresti se tosiasia, että valitun raportin valinnat eivät säily yhtä klikkausta pidempään. Jos klikkaamalla avautuisi uusi välilehti, niin silloin se aiempi kohta sivustolla jäisi talteen eikä tarvitsisi aina aloittaa alusta. Esimerkki: pääkäyttäjänä haluan tutkia tietyn käyttäjän tuntimerkintöjä. Menen vasemmasta valikosta Tunnit ja kulut ja valitsen oikeasta yläkulmasta itseni tilalle halutun käyttäjän. Jos tällä sivulla ollessa haluan päästä takaisinpäin, niin selaimen nuolinäppäimen käyttäminen ei vie minua takaisin edelliseen sivunäkymään (esim. jos olisin selaillut kyseisen käyttäjän merkintöjä muutaman viikon taaksepäin tai muuta vastaavaa selailua) kyseisen käyttäjän alla eikä edes omalle alkuperäiselle tuntikirjaussivulle, vaan vielä taaksepäin sille sivulle, josta klikkasin Tunnit&kulut ensimmäisen kerran. Eikö voisi olla valittavissa haluaako avata uuden ikkunan?

Samaten, jos olen valinnut jostain raportista näkymän, jossa sivulla näkyy 200 riviä, niin jos kerran klikkaan jollekin riville kyseisellä raportilla ja sen jälkeen haluaisin palata raportille takaisin, niin valinta on nollautunut ja taas rapsasta näkyy vain tuo ärsyttävä 20 sivua. Haluaisin valita jostain asetuksista tms, että minulla aina kaikissa raporteissa olisi oletusarvoisesti kaikki rivit näkyvissä eli ei mitään oletusarvoista 20 rivin näyttöä.

1VASTAUS1

Re: Raportin valintojen säilyminen

Hei,

ja kiitos viestistäsi.

Tällä hetkellä Severa toimii juuri kuvaiemallasi tavalla, eli mikäli raportilta poistuu, palauttaa se oletusvalinnat käyttöön. Mikäli raporttia haluaa käyttää useasti ja tarkastelee myös muita osa-alueita Severassa, suosittelen tallentamaan raportin, jotta sen valinnat säilyvät ja raporttiin pääsee helposti uudelleen käsiksi.

Raporttien  avautuvien rivien määrään liittyen, määrää on oletuksena rajoitettu ohjelmiston toimivuuden ja nopeuden takaamiseksi. Suurien raporttien lataaminen kuormittaisi voimakkaasti ohjelmaa.

Lisäättehän halutessanne kehitysehdotuksia Tuotekehitys -osioon. Tuossa osiossa  kaikki käyttäjämme voivat seurata reaaliajassa mitä muut ideoivat ja kommentoimalla parantaa tai syventää jo annettua ideaa: Severa-tuoteideointi . Communityssä voit äänestää toisen käyttäjien ideoita (1 ääni/idea). Äänestyksen avulla näemme, kuinka ison käyttäjäryhmän mielestä idea on hyvä ja tarpeellinen. Idea nousee käsittelyyn, kun se on saanut enemmän kuin 10 ääntä. On kuitenkin hyvä huomata, että käsittelyyn pääsy ei merkitse automaattisesti idean hyväksyntää ja toteutusta sellaisenaan.

Aurinkoista kesää!