peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR ***

Raporttien hakutuloksen päivittäminen uudessa käyttöliittymässä

Miten Severan uudessa käyttöliittymässä päivitetään ruudussa näkyvän raportin hakutulos muuttamatta suodattimia ja arvoja? En ole keksinyt muuta tapaa kuin klikata hakutuloksen otsikoita jolloin hakutuloksen lajittelu muuttuu ja samalla sisältö päivittyy. Tämä tuntuu oudolta tavalta toimia.

 

Vanhassa käyttöliittymässä pystyy klikkaamaan hakuehto-osiossa olevaa Hae-painiketta, jolloin valittujen suodattamien perusteella hakutulos päivittyy. Tämä on kätevää jos olet käymässä läpi listaa joka lyhenee työn edetessä. 

 

 

 

 

 

2VASTAUSTA2
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Re: Raporttien hakutuloksen päivittäminen uudessa käyttöliittymässä

Minua häiritsee myös sama ongelma että raportin ehtoja pitää muuttaa jos haluaa päivittää tiedot. Jos menee selaimen osoitekenttään ja päivittää sitä kautta, ehdot nollautuvat kokonaan. Olisi hienoa jos saisi päivitettyä jotenkin muuten kuin muuttamalla ehtoja tai valitut filterit pysyisivät päivityksestä huolimatta.

Highlighted

Vastaus: Raporttien hakutuloksen päivittäminen uudessa käyttöliittymässä

hei Barbro,

 

kiitos yhteydenotostasi!

Tällä hetkellä uuden käyttöliittymän puolella ei tosiaan ole mitään Päivitä-toimintoa, joten päivitys onnistuu joko muuttamalla arvoja/suodattimia tai muutamalla raportin järjestystä. 


Käyn asiaa läpi meidän tuotekehityksen kanssa ja katsotaan, saataisiinko tuohon parannusta kehitystyön edetessä tämän osalta.

 

Mukavaa alkanutta viikkoa!