peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Minna Miettinen
CHAMPION *

Resursointiraportit projektipäälliköittäin ei toimi?

tekijä Minna Miettinen

Olen koettanut sortata aikajananäkymää projektipäällikön mukaan, jolloin raportti näyttäisi vain ko. projektipäällikön alla olevien töiden resursoidut tunnit aikajananäkymässä. Tuo dropdown-filtteri ei kuitenkaan tunnu toimivan, sillä klikkauksella ei tapahdu mitään. Tämä liittynee myös matriisimuotoisiin projektikohtaisiin raportteihin, joissa arvona on "Resursoidut tunnit" ja sitä klikkaamalla ei Severa näytä ko. projektin resursoituja tunteja, vaan palaa geneeriseen resursointinäkymään, jossa kaikki henkilöt ja kaikki projektit? Eli ts. projektipäälliköiden kanssa projektien resursointitilannetta läpikäydessä kootusti ei se onnistu muuta kuin matriisimuotoisella raporttipohjalla. Saataisiinko tähän jossain vaiheessa helpotusta? 🙂

1 VASTAUS1

tekijä Juha Kaksonen

Hei Minna,

 

ja pahoitteluni viivästyneestä vastauksesta!

 

Tuossa resursointi-näkymässä oleva projektipäällikkö suodatin rajaa haun seuraavasti: Rajaa näkymän näyttämään vain ne projektit, joissa valitsemasi henkilöt ovat projektipäällikkönä ja tämän lisäksi käyttäjän kokonaistyökuorma ei muutu, joten et saa väärää kuvaa käyttäjän työkuormituksesta.

Eli tuo näyttää kaikki henkilöt samalla tavalla, mutta näyttää henkilöiden alla ne projektit, joissa valittu projektipäällikkö on.

 

Mukavaa viikonjatkoa!