peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR *

Saako Severasta projektikohtaisen raportin, josta ilmenee projektiostot, myynnit, työ-ja matkakulut, kate %

Saako Severasta projektikohtaisen raportin, josta ilmenee projektiostot, myynnit, työ-ja matkakulut, kate % /eurot.

1 VASTAUS

Re: Saako Severasta projektikohtaisen raportin, josta ilmenee projektiostot, myynnit, työ-ja matkakulut, kate %

Hei Airi,

kiitos viestistäsi!

Severan Työt-raportilla on mahdollista raportoida erilaisia projekteille kohdistuvia talouslukuja. Raportilla saat haettua mm. prjojektin laskutusta, kuluja ja katetta niin euroissa kuin prosenttinakin. Raportilla on mahdollista tarkastella työkuluja omana arvonaan, mutta matkakulut ja tuotteiden kulut näytetään yhtenä arvona "Muut kulut".

  1. Valitse Uusi - Raportti
  2. Valitse sisältöön Työt
  3. Lisää Arvot-kenttään kaikki ne haluamasi kentät, jotka haluat saada näkyviin itse raportille omiksi sarakkeiksi, esim. Asiakas, Työn nimi, Laskutettu, Työkulut, Muut kulut, Kate ja Kate %
  4. Lisää haluamasi Kriteerit, joilla haluat rajata tuloksia, esim. jos haluat tarkastella vain jotain tiettyä työtä, valitse kriteeriksi Työnumero ja anna tähän haluamasi työn numero. Huomioi myös, että jos haluat tarkastella talouslukuja koko projektin elinkaarelta, poista kriteeri "Taloustietojen aikajakso".
  5. Tee haku

Projektille kirjattuja matkakuluja voi tarkastella Nimikkeet-raportilla, jolla voi tarkastella sekä tuote että matkakirjauksia. Koska tämä raportti on tarkoitettu yksittäisten kirjausten tarkasteluun, tulee raportilla käyttää kriteereinä Nimikeryhmää Matkakulut (hakee vain matkakirjauksia) ja yksittäistä projektia. Esimerkiksi kuten kuvassa alla.