peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Saako organisaation neuvotteluhuone resurssin synkronoitumaan Outlookissa olevaan jaettuun kalenteriin?

Hei,

Onko mahdollista saada outlookissa oleva shared calendar (joka toimii neukkarin varauslistana) synkronoitumaan Severassa olevan Neuvotteluhuone resurssin kanssa? Eli vähän samantyyppinen ratkaisu, kuin mikä on olemassa jo henkilökohtaisten aktiviteettien kalenterisynkronoinnin puolella.

Tällä hetkellä käyttäjät joutuvat tekemään ensin aktiviteetin severaan jossa varaavat neukkarin käyttöönsä (joka näkyy sitten vain severan varaustilanteeessa) ja tämän jälkeen käyttäjät joutuvat erikseen vielä Outlookin puolella kutsumaan mukaan meidän oman neukkarivarauksen. (ja tämä jälkimmäinen jää useasti tekemättä ja tuplabookkauksia sattuu enemmän kuin tarpeeksi)

Terv

Ville Ylinen

3 VASTAUSTA

Re: Saako organisaation neuvotteluhuone resurssin synkronoitumaan Outlookissa olevaan jaettuun kalenteriin?

Hei Ville,

kiitos yhteydenotostasi!

Severan resurssit (Työkalut - Asetukset - Resurssit) eivät synkronoidu kalenterisynkronoinnissa eli Severan resurssia ja Outlookin neuvotteluhuonetta ei saa suroaan linkitettyä toisiinsa.

Ilmeisesti tuo Outlookissa näkyvä neuvotteluhuone on kuitenkin luotu resurssikalenterina, jolla on oma sähköpostiosoite? Kun resurssikalenteriin tehdään varaus Outlookissa, Severan kalenterissa näkyy ko. neuvotteluhuone osanottajana. Jotta tällaisen neuvotteluhuoneen varaukset näkyisivät myös Severassa, omassa kalenterissaan, tulee resurssille luoda oma käyttäjätunnus Severaan. Exchangeen luoduilla resurssikalentereilla on sähköpostiosoite, samalla tavalla kuin normaaleilla käyttäjilläkin, joten Severan käyttäjätunnus tulee luoda Exchangen resurssikalenterin sähköpostiosoitteelle.

Kun neuvotteluhuone on lisätty käyttäjäksi, sen varaustilanteen näkee myös Severan kautta.

CONTRIBUTOR **

Re: Saako organisaation neuvotteluhuone resurssin synkronoitumaan Outlookissa olevaan jaettuun kalenteriin?

Hei Laura,

Anteeksi "hieman" myöhästynyt vastaukseni.

Onko Severassa mahdollista luoda "ei lisenssoituja aktiivisia käyttäjiä" Tuntuu jotenkin kohtuuttomalta varata ~15 käyttäjätiliä pelkkää resurssikalenteria varten. Voisiko tähän kehittää jonkinsortin ratkaisun?

-Ville

Re: Saako organisaation neuvotteluhuone resurssin synkronoitumaan Outlookissa olevaan jaettuun kalenteriin?

Moikka Ville,

tällä hetkellä tuohon ei ole ikävä kyllä kiertoreittiä eli jokainen tunnus (henkilö, epähenkilö tai resurssi), joka halutaan synkronoida, tarvitsee oman käyttäjävarauksen (maksullinen lisenssi). Halutessasi voit avata tästä kehityspyynnön tänne Communityn Severa-tuoteideointi alueelle!