peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Terhi Lehtinen1
CHAMPION *

Samalle päivälle päivättyjen laskujen näkyminen

tekijä Terhi Lehtinen1

Hei,

Oheisessa screenshotissa näkyy erään projektimme laskutus. Alimmainen lasku luonnollisesti järjestyksessä vanhin. Tämä lasku oli virheellinen ja siihen on nyt tehty hyvitys ja uusi korjattu lasku. Luontivaiheessa näiden järjestys oli oikea, mutta jostain syystä Severa on nyt vaihtanut kahden ylemmän rivin paikkaa. Miksi? Ketju ei ole looginen ja näyttää käyttäjän silmään oudolta. Tässä voisi myös olla kommenttikenttä tms eli käyttäjä voisi kirjoittaa kommentin tai lisätiedon kunkin laskun kohdalle, niin ei tarvitsisi aina klikata laskua auki. Jos vaikka voisi hiiren päälle viedessä nähdä kommentin, niin se auttaisi monessa tapauksessa.

1 VASTAUS1
Daniel Linna
VISMA

tekijä Daniel Linna

Hei Terhi,

kiitos viestistäsi Visma Communityyn!

Kyseisessä näkymässä ei ole olemassa 'sorttausta', eli laskujen järjestys näkymässä riippuu siitä, miten ne on tietokannassa. Pääosin laskut näyttäisivät kuitenkin olevan päivämäärän mukaan järjestyksessä ja siten, että samalla päivämäärällä olevat laskut on laskunumeron mukaan pienimmästä suurimpaan.

Suosittelen jättämään tämän näkymän järjestämisestä ja mahdollisesta kommenttikentästä erilliset ideat tänne Communityyn tuoteideoinnin puolelle.

Mukavaa päivänjatkoa!