peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Timo Pasanen
CONTRIBUTOR **

Severan raportin käyttöoikeudet

tekijä Timo Pasanen

Pystyykö Severassa antamaan yksittäiselle raportille käyttöoikeudet niin, että se näkyy tietylle henkilölle/henkilöille tai työryhmälle? Kaikkia raportteja ei tarvitse kaikille näyttää.

Terveisin

Timo Pasanen, Fantasia Works Oy

2 VASTAUSTA2
Kalle Rapi
VISMA

tekijä Kalle Rapi

Hei Timo!

Severassa raportteja voidaan jakaa käyttöoikeustasojen mukaan, mutta ei suoraan tietylle henkilölle. Tämä tapahtuu aina raportin alta valitsemalla että raportti on jaettu ja tämän jälkeen valitsemalla käyttäjäryhmät jolle raportti jaetaan.

Jos raportin merkitsee suosikiksi tulee se suoraan Severan yläpalkkiin raportit painikkeen alle. Jos taas raportti ei ole suosikki niin se näkyy saman painikkeen alta löytyvästä raporttigalleriasta.

Yksi mahdollisuus on myös jakaa linkki sähköpostilla toiselle käyttäjälle. Tämä onnistuu raporttigallerian kautta. Kun hiiren vie raportin päälle aukeaa valikko josta voi lähettää linkin toiselle käyttäjälle:

Tämän jälkeen vastaanottaja voi tallentaa tämän itselleen.

Barbro Wikstedt
CONTRIBUTOR ***

Hei,

 

Raporttilinkin kopioiminen ja lähettäminen toiselle käyttäjälle s-postitse on tosi kätevää vanhassa käyttöliittymässä. Miten vastaava tehdään uudessa? En ainakaan näe että se toimisi samalla tavalla raporttigalleriasta.

 

Barbro