peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Kasper Pöyry
CONTRIBUTOR **

Tallennustila esim. kuittien tallentamiseen on ilmaisena 5 MEGATAVUA. Are you serious?

tekijä Kasper Pöyry

Sen jälkeen tila maksaa 9 €/kk 100 MEGAA. Tämäkin on suorastaan naurettavaa. Come on.

6 VASTAUSTA6

tekijä Juha Kaksonen

Hei Kasper,

Kiitos viestistäsi!

Severaan kuuluu oletuksena 5Mb ilmaista levytilaa, joka täyttyy nopeasti, jos liitteitä tallennetaan töille, matkalaskuille tai laskuille.

Severaan on mahdollista ostaa lisätilaa ja tähän liittyen alle on lueteltu eri vaihtoehdot:

Severan levytilan määrät:(ajantasaiset hinnat näet suoraan Severa -käyttöliittymässä laajennukset -osiossa tai saat tiedon asiakaspalvelusta)

5MB = ilmainen

100MB

500MB

1GB

3GB

5GB

10GB

Lisätietoja Severan levytilasta tukisivulla: https://support.severa.com/entries/20349052

Muita vaihtoehtoja levytilaan liittyen:

Severa tarjoaa rajapinnan Google Drive-sovelluksen kanssa. Rajapinta toimii vain maksullisen Google Apps for Business -tilin kanssa. Rajapinta maksaa 50€/kk alv 0%. Lisätietoja tukisivulla:https://support.severa.com/entries/23353358

Severa tarjoaa rajapinnan M-Files -sovelluksen kanssa. Rajapinta toimii vain M-Files 7 -tilin kanssa. Rajapinta maksaa 50€/kk alv 0%. Lisätietoja tukisivulla:https://support.severa.com/entries/20868516

Mukavaa päivänjatkoa!

Kasper Pöyry
CONTRIBUTOR **

Hei,

Kiitos vastauksestasi Juha. Tämä ei varsinaisesti helpottanut tilannetta, sillä ongelma ei ole lisätilan saaminen vaan sen suhteeton hinta verrattuna mihin tahansa muuhun markkinoilla olevaan palveluun. 100 MB:n hinnalla saa toisaalta 1 teran / rajattoman määrän tallennustilaa.

Tämä nyt ei ehkä kuitenkaan ole rakentava keskustelu jota sen pidemmälle kannattaa jatkaa, halusin vain esittää mielipiteeni asiasta, mikäli muut ovat ihmetelleet samaa.

Mukavaa joulun odotusta kaikille tallennustilasta riippumatta Hymiö Onnellinen

Hei Kasper!

Kysymyksesi herätti meidät pohtimaan lisätilan tarvetta ja totesimme, että nykyinen malli ei ollut toimiva. Siksi päätimme harkita että tekisimme tuotekehityksessämme muutoksen, mikä aktivoisi asiakkaillemme 100 megaa lisätilaa maksutta, aiemman 5 megan sijaan.

Muutos tullaan toteuttamaan mahdollisesti automaattisesti loppuvuoden/alkuvuoden aikana ja tämä ei vaadi toimenpiteitä asiakkaan puolelta.

Mukavaa Joulun odotusta myös sinulle!

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Arvokasta tallennustilaa kannattaa säästää tallentamalla mm. kuitit vähemmän tilaa vievässä formaatissa ja koossa. Esim. jos niitä skannaa, niin esim. mustavalko-pdf on aika passeli ja esim. 20 megapikselin kameralla kannattaa ottaa kuva pienemmällä tarkkuudella tai otettu kuva kannattaa tallentaa vähän pienemmässä resoluutiossa ja taas mustavalkoisena. Huippu ominaisuus Severassa olisi, jos ladattuja kuvia voisi muokata, esim. tiedostokoon optimoimiseksi.

Mutta kova veto tuo perusmäärän lisääminen 100 megaan!

Mutta mites me jotka olemme sen 100 megaa tilanneet, päivittyykö tilaus automaattisesti:

1. Tilauksen/lisäosan laskutushinnaksi tulee 0e

2. Ko tilaus/lisäosa poistuu tilatuista lisäosista

vai

3. ko. lisäosa päivittyy 200 megaan?

Olisko rajapinta OneDriveen tai OneDrive for Business tulossa?

tekijä Antti Byckling

Hei Janne ja kiitokset hyvistä vinkeistä levytilan säästämiseksi! Moni ottaa esimerkiksi kuiteista nykyisin kuvia matkapuhelimen kameralla ja tällöin yhden kuitin koko voi olla helposti jopa 10 megaa. Kannattaa siis huomioida nuo vinkit.

Teimme eilen päivityksen, jossa kaikille aktivointiin tuo 100 megaa käyttöön. Ne jotka jo maksoivat 100 megan käytöstä saivat samalla hinnalla käyttöön 500 megaa tilaa.

OneDrive rajapinnasta ei ole tällä hetkellä suunnitelmia.

Hyvää joulua!

Kasper Pöyry
CONTRIBUTOR **

Hei Juha,

No mutta, tämä on hieno ele teiltä. Tämä tuskin vie suuria määriä resursseja, mutta helpottaa varmasti ainakin muutamien parin megan kuittien lataamista Severaan, niin niitä mahtuu ainakin jokunen kappale kerrallaan.

Askel oikeaan suuntaan, kiitos tästä!