peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Kirsi Palmroos
GURU **

Tarjoustyökalu ja teksiteditori

tekijä Kirsi Palmroos (Päivitetty ‎01-06-2020 16:36 tekijä Kirsi Palmroos )

 

Meillä oli myyntiprosessin auditointi ja esille nousi Severan kahden käyttöliittymän "loukku". Käytämme siis edelleen uutta ja vanhaa Severaa rinnakkain. Ongelma on tekstieditorin puutteet, jolloin tarjouksia ei pysty uudessa käyttöliittymässä pysty tekemään.

 
Mikäkähän tämän tilanne nyt on?
 
Teemu Heimala on kommentoinut tammikuussa näin:
 
"Vastaus: Uusi Severa: Tarjoustyökalun vapaa tekstikenttä puutteellinen

Tekstieditorit yritetään tehdä samaan aikaan sekä tarjoukselle että laskulle. Tässä aika paljon koordinointia vaatii se, että muutos tulee vaikuttamaan laskupohjiin, jotka taas ovat asetuksissa. Asetuksia tehdään uusiksi taustalla uuteen käyttikseen, mutta se on vielä tietyiltä osin kesken. Kun uudet asetukset ja tekstieditorit tulevat käyttöön, käytännössä se väkisinkin teknologioiden vaihtumisesta johtuen vaikuttaa taas laskuun, mitkä pitää käydä läpi, ja tästä meidän taas pitää pystyä teille, asiakkaille, viestimään hallitusti."

 

 

5 VASTAUSTA5
Kirsi Palmroos
GURU **

tekijä Kirsi Palmroos

Mikäköhän tässä on tilanne?

Hei Kirsi,

 

uudella puolella laskupohjien teko on vielä kesken, joka vaikuttaa tuohon tekstieditoriin. Tällä hetkellä ei ole vielä valitettavasti antaa tarkempaa aikataulua tälle.

 

Mukavaa viikonjatkoa!

Kirsi Palmroos
GURU **

tekijä Kirsi Palmroos

Mikä tämän tilanne on?

Alkaako jo olla kohta valmista...

tekijä Juha Kaksonen

Hei Kirsi,

 

tällä hetkellä tuotekehityksemme on tekemässä uusien laskupohjien asetuksia, jotka vaikuttavat myös tekstieditoriin. Valitettavasti tällä hetkellä ei ole vielä antaa tarkempaa aikataulua tämän toteutukselle, mutta ilmoitamme, kun ajankohta tämän osalta tarkentuu.


Mukavaa viikonjatkoa!

Kirsi Palmroos
GURU **

Kylläpä tämä kestää!

En tiedä olemmeko ainoita, joiden tarjous- ja tilausvahvarit eivät pelitä uudessa, mutta joka tapauksessa erittäin ärsyttävää hyppiä kahden version väliä koko ajan.