peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR *

Tein omaan kalenteriin merkinnän Macillä joka on yhteydessä exchange palvelimeen, mutta se merkintä ei näknyt severan kalanterissa vaikka tein refressauksen. Piti mennä kk näkymään ja palata sieltä niin sitten vasta päivitti.

Tein omaan kalenteriin merkinnän Macillä joka on yhteydessä exchange palvelimeen, mutta se merkintä ei näkynyt severan kalanterissa vaikka tein refressauksen siitä pikkukalanterin ikkunan yläpuolelta. Piti mennä kk näkymään ja palata sieltä niin sitten vasta päivitti.

Mun kännykässä olevaan oli päivittynyt aikaa sitten.

1VASTAUS1

Re: Tein omaan kalenteriin merkinnän Macillä joka on yhteydessä exchange palvelimeen, mutta se merkintä ei näknyt severan kalanterissa vaikka tein refressauksen. Piti mennä kk näkymään ja palata sieltä niin sitten vasta päivitti.

Hei Dale,

soittelinkin sinulle tähän liittyen ja kävimme tätä asiaa läpi puhelimitse, mistä tuo on voinut johtua. Samalla kävimme myös läpi Severan uudistuvaa käyttöliittymää. Uusi käyttöliittymä korjaa suuren osan Severaan liittyvistä bugeista ja tässä yhteydessä myös aktiviteettien hallintaan tehdää muutoksia ja parannuksia. Lisätietoja uuteen käyttöliittymään liittyen löydät Severan uudistuva käyttöliittymä linkin takaa.

Mukavaa päivänjatkoa!