peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Toistuvaislaskutus ja kaava kohdassa Kokonaishinta?

Hei!

Kun määrittelen projektille toistuvaislaskutusta kuukausittain samansuuruisena laskutettavasta palvelusta (kiinteähintainen kuukausierä), niin Severa näyttää siinä vaiheessa Kokonaishintana vain yhden kuukauden laskutuksen. Olisi hienoa, jos esim. määrittelen toistuvaislaskutuksen kestoksi 3 kertaa, niin Kokonaishinta olisi yhtä kuin 3 x kuukausierä eikä vain yksi erä. Tarkoitan esim. näin:

- laskutetaan 5000 euroa kuukausittain 3 kertaa => kokonaislaskutus 15000 euroa -> Severa näyttää määrittelyvaiheessa Kokonaishinnaksi vain 5000 euroa.

- ns. oikean kokonaishinnan näyttäminen Maksuerän lisäysvaiheessa helpottaisi myös tarkistusta, että olenhan laittanut toistuvuuden ns. oikealle hehtaarille

- ennusteosio näyttää sitten kyllä kaikki erät, mutta se on mielestäni väärä paikka esim. tarkistaa, että olen näpytellyt toistuvaisuuden oikein

Olisiko tähän jo olemassa ratkaisua?

t. Elina

2VASTAUSTA2
Highlighted

Vastaus: Toistuvaislaskutus ja kaava kohdassa Kokonaishinta?

Olen tätä aikaisemminkin ehdotellut.

Raportoinnin kannalta tosi tärkeä.

Highlighted

Vastaus: Toistuvaislaskutus ja kaava kohdassa Kokonaishinta?

Hei Elina,

 

kiitos yhteydenotostasi!

 

tällä hetkellä tuo toimii juuri noin, eli toistuvaislaskutteisen tuotteen lisäyksessä kokonaishinta näyttää sen erän hinnan, eikä kokonaishintaa kaikkien toistuvuuksien osalta. Kokonaishinnan näkee sitten tuolta ennusteesta. Tuosta kannattaa käydä jättämässä kehitysidea ideointi-osioon.

 

Mukavaa päivänjatkoa!