peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
KatriP
CONTRIBUTOR **

Tuotteiden kuvausten muuttaminen

tekijä KatriP

Tuoterivien lisäys vaikuttaa muuttuneen Severan vanhan käyttöliittymän puolella. Aiemmin tuotteen kuvausta on voinut tarkentaa ennen rivin tallentamista, mutta nyt jos valitun tuotteen kuvausta muuttaa, valittu tuote putoaa rivin tiedoista pois ja tieto tallentuu ilman sitä.

 

Esim. jos projektille on lisäämässä tuotetta 'tietokone' kirjoittamalla riville tietokone ja valitsemalla kyseinen tuote alasvetovalikosta, rivi on ensin tallennettava sellaisenaan (muut tarvittavat tiedot syötettynä), ja vasta sitten rivin kuvausta voi muuttaa esim. 'tietokone keltainen'. Muutoin rivi ei tallennu tuotteena 'tietokone', mikä lisää virhemahdollisuuksia.

 

Aiemmin kuvausta on voinut muokata saman tien riviä tehtäessä, ja valittu tuote on silti säilynyt luotavan rivin tiedoissa. Tämä nopeuttaa työtä, kun tehtyjä rivejä ei tarvitse ensin tallentaa ja etsiä sitten muokkausta varten muiden tuoterivien joukosta. 

 

Miten ominaisuuden saa takaisin, onko kyse asetuksista vai onko tämä muuttunut jonkin päivityksen myötä?

1 VASTAUS1

tekijä Teemu Pohjonen

Hei Katri!

 

Tämä on tullut tietoomme ja tuota ei tulla korjaamaan enään vanhaan käyttöliittymään, uuden käyttöliittymän puolella tuo toimii. Vanhaan käyttöliittymään ei tehdä enään käytännössä korjauksia, suosittelemme uutta käyttöliittymää, sen pitäisi toimia muutenkin paremmin verrattuna vanhaan :).