peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Teemu Karonen
CONTRIBUTOR ***

Tuotteiden rajaaminen hinnastoissa

tekijä Teemu Karonen

Voiko (uudessa käyttöliittymässä) rajata, mitä tuotteita ottaa mukaan hinnastoon sitä luodessa. Olen yrittänyt luoda hinnastoa, jossa olisi vain muutama tuote, mutta aina kun hinnastoa käyttää, on kaikki tuotteet valittavina. Meillä on esim. tilanne, että tuotteita tarvitaan suuri määrä ja ne liittyvät kokonaan eri liiketoimtayksiköihin. Olisi kätevää, jos hinnaston valitsemalla saisi rajattua relevantit tuotteet kaikkien joukosta, eikä tarvitsisi määrittää käytettäviä tuotteita jokaiselle projektille erikseen.

1 VASTAUS1
Accepted solution
Juha Kaksonen
VISMA

tekijä Juha Kaksonen

Hei Teemu,

 

kiitos yhteydenotostasi!

 

Severan hinnastossa ei ole mahdollista rajata tuotteita eli siellä näytetään kaikki tuotteet, jotka Severan tuoterekisteriin on määritetty. Tällä hetkellä tuo rajaus tulee tehdä tuolla projektin asetukset -osiossa. Jos teillä on samanlaisia projekteja, joissa tarvitsee käyttää samoja tuotteita niin tällöin tuossa voisi hyödyntää projektipohjia.

 

Voisitte luoda Severaan valmiita projektipohjia, joihin on valmiiksi rajattu halutut tuotteet ja sitten tuota pohjaa voisi käyttää pohjana uusille projekteille, jolloin noita määrityksiä ei tarvitsisi aina tehdä manuaalisesti jokaiselle projektille erikseen.

 

Tutkimme vielä tulevaisuudessa olisiko tähän saatavilla jotakin erillistä asetusta tuotteiden määritykseen liittyen.

 

Mukavaa päivänjatkoa!