peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Terhi Lehtinen1
CHAMPION *

Työntekijän työlista

tekijä Terhi Lehtinen1

Vanhassa käyttöliittymässä resurssivarauksista pystyi tulostamaan (kuvankaappauksella) sivun työntekijän projekteista. Uudessa käyttöliittymässä tämä ei onnistu tai en löytänyt mistä onnistuisi, oheinen kuva oli ainoa, mihin sain työt näkyviin ja sattumallta tässä työntekijä, jolla vasta vähän projekteja eli ne näkyvät.

Jos sen sijaan jollain työntekijällä on yli kymmenen projektia, niin näkymä alkaa olla melkoisen epäselvä ja siitä on vaikea hahmottaa, mitä projekteja on, kun tekstit katkeavat palkin pituuden mukaan.

Oheinen näkymä on muutenkin ihan sama kuin Resurssit-välilehdellä, joten tässä pitäisi paremminkin olla listaus työntekijän projekteista allekkain ja jälleen tulostusmahdollisuus (muutenkin kuin Exceliin).

1 VASTAUS1

tekijä Juha Kaksonen

Hei Heli,

kiitos yhteydenotostasi!

Soittelinkin sinulle tähän liittyen ja kävimme läpi, miten resursoituja tunteja on mahdollista raportoida Severasta. Resursointiin liittyvät raportit löytyvät Raportit > Resursointi alta ja valittavana on sekä lista- että graafisia raportteja. Lisätietoja uudistuneesta resursoinnista löydät tukisivustoltamme osoitteesta Resursointi – Visma Severa Customer Support

Mukavaa päivänjatkoa!