peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Uusi Severa: Tarjoustyökalun vapaa tekstikenttä puutteellinen

Tarve olisi toteuttaa Severalla tarjouspohja, jossa olisi valmiiksi jäsennelty saateteksti. Tekstiä muokataan kunkin tarjouksen yhteydessä tarjoustyökalulla. Uudesta käyttöliittymästä on poistettu kaikki tekstin rakenteeseen liittyvät muokkaustyökalut, mikä tekee tämän käytännössä mahdottomaksi. Ohessa kuvat tarjouspohjan muokkausnäkymästä (joka on vielä vanhassa Severassa) ja uuden käyttöliittymän vapaan tekstin kenttä. 

tarjous1.PNGtarjous2.PNG

3 VASTAUSTA

Re: Uusi Severa: Tarjoustyökalun vapaa tekstikenttä puutteellinen

Hei Ville,

kiitos yhteydenotostasi ja pahoitteluni myöhästyneestä vastauksesta!

Olitkin laittanu meille aiemmin tukipyyntöä uuteen Tarjous-työkaluun liittyen, jossa kävimme tätä asiaa läpi. Uuden tarjouksen puolella ei valitettavasti ole samanlaisia jäsentely mahdollisuuksia vapaiden tekstikenttien osalta. Voit jättää tähän liittyen kehitysehdotuksen Severa-tuoteideointi -osioon.

Mukavaa päivänjatkoa!

CHAMPION *

Re: Uusi Severa: Tarjoustyökalun vapaa tekstikenttä puutteellinen

Moi Ville,

Tämä tullaan tekemään myös uuden käyttöliittymän puolelle, toivottavasti vielä kesän aikana.

CONTRIBUTOR ***

Re: Uusi Severa: Tarjoustyökalun vapaa tekstikenttä puutteellinen

Huomasin juuri tämän saman suuren puutteen, eli uudessa käyttöliittymässä ei voi muotoilla tarjouksen vapaatekstikenttiä ollenkaan. Olemme käyttäneet vanhaa käyttöliittymää ja sen tarjoustyökalua aktiivisesti ja tämä puute on tällä hetkellä suurin este myynnin siirtymiselle uuteen käyttöliittymään: Tarjous näyttävät huonoilta, kun ei edes boldia saa otsikoihin.. Odottelemme kovasti.