peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Uusi käyttäliittymä: myyntitarjouksen kopioiminen

Uudessa käyttöliittymässä on mahdollista kopioida myyntitarjous.

Severassa (ainakin vanhassa) tarjouksen muututtua tilauksesksi, vaihtuu tarjouksen tila tilausvahvistukseksi ja ainakin meillä myös pohja muuttuu tilausvahvistuksksi.

Mikäli haluan käyttää vanhaa tarjousta (on nyt siis tilausvahvistus) pohjana ja kopioida sen uudeksi, on uuden tarjouksen tila automaattisesti tilausvahvistus ja pohjana tilausvahvistuspohja.

Eli ei toimi ihan halutusti.

Oletuksena pitäisi olla aina tarjouksella tilanan tarjous ja pohjana perustarjouspohja.

3 VASTAUSTA

Re: Uusi käyttäliittymä: myyntitarjouksen kopioiminen

Ja tuo tarjouksen otsikko tulee automaattisesti "jostain" - jos muutan käsin, meneekö jokin pieleen.

Re: Uusi käyttäliittymä: myyntitarjouksen kopioiminen

Webinaarista oppineen tuon otsikonhan voi toki käsin muuttaa, mutta mielestäni sen pitäisi muuttua tilausvahvistukseta tarjoukseksi, jos käytetään tarjouspohjaa. Samoin kun otsikko muuttuu tarjouksesta tilausvahvistukseksi, kun käytetään tilausvahvistus-pohjaa.

Re: Uusi käyttäliittymä: myyntitarjouksen kopioiminen

Hei Kirsi,

pahoittelut, että tähän viestiisi on jäänyt vastaamatta. Hienoa, että löysitkin webinaarin koskien tarjouksen luontia uudessa käyttöliittymässä!

Tarjouksen otsikon voi tosiaankin määrittää käsin tarjouksella haluamakseen. Otsikon voi määrittää myös tarjouspohjalla, jolloin tieto tulee automaattisesti tarjouspohjalta uutta tarjousta luotaessa (Työkalut > Asetukset > Tarjouksen sisältöpohjat). Jos olemassa oleva tarjous kopioidaan (toiminallisuus uuden käyttöliittymän puolella), myös tarjouksen otsikko kopioidaan. Jos kopioitava tarjous on otsikoitu Tilausvahvistus, käytetään sitä oletuksena myös uudella tarjouksella. Testasin vielä kuinka otsikointi toimii, kun tarjouksella vaihdetaan tarjouspohja toiseksi ja ainakin tällä hetkellä otsikointi näyttäisi tulevan pohjan mukaisesti.

Tarjouksen tiloille on omat määritykset asetuksissa ja siellä on mahdollista määrittää oletustila. Jos tarjous kopioidaan, sen tilaksi tulee oletustila (ei se tila, jossa kopioitava tarjous on ollut). Jos Työkalut > Asetukset > Tarjouksen tilat -osioon on määritetty oletukseksi Tarjous, tätä käytetään oletustilana uutta tarjousta luotaessa.