peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Uusi käyttöliittymä: Projektin avainsanojen syöttäminen

Uudessa käyttöliittymässä (13.12.2017), projektin asetuksiin syöttäessä avainsanoja (keywords) ehdottaa järjestelmä jo aikaisemmin käytettyjä avainsanoja. Uudessa käyttöliittymässä ei kuitenkaan vanhaan poiketen ole mahdollista syöttää käsin uusia avainsanoja tai muokata tekstiä vapaasti - onko tällaista ominaisuutta tai mahdollisuutta suunnitteilla uuden käyttöliittymän puolelle?

3VASTAUSTA3

Re: Uusi käyttöliittymä: Projektin avainsanojen syöttäminen

Hei Eero,

kiitos viestistäsi ja pahoitteluni myöhästyneestä vastauksesta!

Visma Severan käyttöliittymäuudistus on kesken eikä kaikkia nykyisen käyttöliittymän ominaisuuksia ole vielä toteutettu. Ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia lisätään viikottain ja puuttuvat toiminnallisuudet tullaan lisäämään myös uuden käyttöliittymän puolelle uudistuksen edetessä.

Mukavaa päivänjatkoa!

CONTRIBUTOR *

Re: Uusi käyttöliittymä: Projektin avainsanojen syöttäminen

Terve, onkos tähän toiminnallisuuteen tullut päivityksiä? Ainakaan vielä ei avainsanoja ole mahdollista lisätä projektille suoraan projektin asetuksista. Tämä on tarvittava ominaisuus, mikäli yritys haluaa hyödyntää tuntikirjauksien tuontia esim. Atlassian JIRA:sta käyttäen Mutexin tarjoamaa integraatiota.

VISMA

Re: Uusi käyttöliittymä: Projektin avainsanojen syöttäminen

Hei,

Jira-integraation näkökulmasta on mahdollista käyttää myös Severassa projektin kutsumanimeä, johon syötetään Jiran project key.

Mutexin integraatioasetuksista tulee vaihtaa siirtotapa tähän projektin kutsumanimeen ensin.