peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR *

Uusi käyttöliittymä: resursointi "bugi"

Moi,

 

Yksi "bugi" huomattiin. Jos henkilön poistaa kokonaan projektilta, hänen allokaatio jää kuitenkin projektille. Pitäisi luonnollisesti toimia niin että kun henkilön poistaa projektilta / vaiheelta, hänen allokaatio / varaus poistuu automaattisesti.

 

Yt, KK

1VASTAUS1

Vastaus: Uusi käyttöliittymä: resursointi "bugi"

Hei,

 

kiitos yhteydenotostasi ja pahoitteluni viivästyneestä vastauksesta!

 

Tällä hetkellä tuo käyttäjän poistaminen projektilta/vaiheelta ei poista hänelle lisättyä allokointia. Tähän on kuitenkin tulossa myöhemmin parannusta, että käyttäjän poistaminen avaa pop-up ikkunan, jossa voidaan valita, mitä allokoinneille halutaan tehdä (poistaa/pitää  sellaisenaan/siirtää toiselle henkilölle). 

 

Mukavaa päivänjatkoa!