peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Visman raportointimahdollisuudet

Hei,

onko seuraavia tietoja mahdollista luoda Vismaan niin, että ne saadaan raportoitua myös helposti Excelin kautta, ilman manuaalityötä:

- Sopimuksen ydinalueet

- Sopimuksen osa-alueiden määrä ja erilaiset jaottelut

- Muut erilaiset vapaamuotoiset tiedot/ kpl määrät.

Laskutuksesta varmistaisin, että onko mahdollista luoda valmiita sopimuspohjia teksteineen jne. laskujen kopioinnin ollessa järjestelmässä mahdotonta.

Kiitos jo etukäteen!

1VASTAUS1

Re: Visman raportointimahdollisuudet

Hei Susanna,

soittelinkin sinulle kysymyksiin liittyen ja kävimme niitä läpi puhelimitse. Severassa ei suoraan ole olemassa kenttiä kyseisiä tietoja varten, mutta asiakaskortille sekä projektille on mahdollista lisätä muistiinpanot kenttiin vapaata tekstitietoa, jotka on mahdollista saada arvoiksi raporteille.

Laskutukseen liittyen Severassa on mahdollista luoda valmiita laskupohjia, joiden avulla voidaan määrittää laskulla käytettäviä asetuksia ja oletustekstejä. Laskupohjaan voit syöttää oletustekstit laskurivien yläpuolella sekä alapuolella näkyviin teksti-kenttiin ja näitä tekstejä käytetään laskuilla, joissa laskupohja on käytössä. Laskupohjia hallinnoidaan Työkalut > Asetukset > Laskupohjat -sivulta. Oletuslaskupohja tai laskupohjien periytyvyys voidaan valita yksikölle, asiakkaalle tai työlle. Tarvittaessa laskupohja on mahdollista vaihtaa yksittäiselle laskulle.

Mukavaa kesänjatkoa!