peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Yksikkö näkyviin laskulle.

Hei.

 

Haluaisin saada laskulle näkyviin projektin toteuttaneen yksikön. Meillä on tehty laskun tagien avulla laskulle automaattisesti tuleva projektin nimi, mutta yksikköä ei ole tag listassa, niin en saa sitä automaattisesti laskulle.

 

Kuinka tällainen saadaan toteutettua, jotta ei tarvitse laskun muistiinpanoon tai toistuvaan tekstiin käsin kirjoittaa joka kerta? Liitteenä myös kuva käytettävissä olevista tageista ja luulisin ettei yksikön lisääminen sinne olisi iso asia.

 

Visma-Severa_lasku_tagit.pngLaskun tagit

 

Terveisin,

Saku Partamies

2VASTAUSTA2
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Yksikkö näkyviin laskulle.

Nostan itse tätä, ettei jää huomioimatta.

 

Laskua luodessa tai projektiasetuksissa saa kyllä sen käsin, mutta kun yksikkö on kuitenkin jo valittu ja tieto Severan kannassa olemassa, niin olettaisin sen lisäämisen tag listaan olevan pieni työ.

Highlighted

Vastaus: Yksikkö näkyviin laskulle.

Hei Saku,

 

kiitos yhteydenotostasi ja pahoitteluni viivästyneestä vastauksesta!

 

Suoraan Tagilla tuota yksikkötietoa ei valitettavasti ole mahdollista saada laskulle. Yksi miten tuon voi määrittää, on lisätä tieto esim. Projektin asetukset -välilehdellä olevaan "Laskun muistiinpanot" -kenttään tai jos mahdollista niin johonkin toiseen Laskun tiedot -osion vapaaseen kenttään, josta tieto nousee aina kyseisen projektin laskuille.

 

Tarvittaessa voit luoda tästä kehitysidean https://community.visma.com/t5/Severa-ideointi/idb-p/fi_sl_Severa_ideointi -osioon.

 

Mukavaa päivänjatkoa!