peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

asiakkaalla useampi verkkolaskuosoite

tekijä Anonymous

Asiakkaalla on laskusta riippuen eri verkkolaskuosoite. Voinko lisätä nämä molemmat saman asiakkaan alle?

1 VASTAUS1

tekijä Juha Kaksonen

Hei Sanna,

Kiitos viestistäsi!

Severassa ei ole mahdollista lisätä kuin yksi verkkolaskuosoite per asiakas. Jos teillä on tarve lähettää laskuja asiakkaalle useammalla verkkolaskuosoitteella, tulee verkkolaskuosoite muuttaa manuaalisesti asiakkaalle ennen laskun lähetystä.

Asiakkaillamme on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä palvelumme tulevaisuudessa näyttää: Visma Solutions Communitysta löytyy tuoteideointiosio, jonka kautta asiakkaiden ideat ovat kommentoitavissa ja äänestettävissä. Löydät tuoteideoinnin täältä: Severa-tuoteideointi

Miten tuoteideointi toimii?

Pidämme kaikki annetut ideat julkisena, jolloin kaikki käyttäjämme voivat seurata mitä muut ideoivat ja kommentoimalla parantaa tai syventää annettua ideaa.

Äänestä ja vaikuta!

Voit myös äänestää toisten käyttäjien ideoita (1 ääni/idea). Äänestyksen avulla näemme, kuinka ison käyttäjäryhmän mielestä idea on hyvä ja tarpeellinen.

Miten ideat käsitellään?

Idea nousee käsittelyyn, kun se on saanut enemmän kuin 10 ääntä. Emme yleisesti käsittele ideoita alle mainitun äänimäärän. Käsittelyyn pääsy ei merkitse automaattisesti idean hyväksyntää ja toteutusta sellaisenaan.