Severa Maaliskuun tuotepäivitykset 2017

tekijä Juha Kaksonen

Maaliskuun ensimmäinen tuotejulkaisu tehtiin sunnuntaina 5.3.2017 klo 17 ja tässä yhteydessä päivitimme PDF print enginen ja tästä syystä palvelu oli alhaalla 10-20 minuuttia.

Maaliskuun tuotepäivityksissä on tehty myös seuraavat parannukset.

Procountor (lisäosa)

Marraskuussa julkasimme päivityksen Procountoriin, jossa työntekijän tiedot päivittyvät ProCountoriin matkalaskun siirron yhteydessä. Päivityksen jälkeen Severassa voidaan valita päivitetäänkö henkilörekisteri matkalaskujen siirron yhteydessä. Asetus löytyy Severasta työkalut - tiedonsiirto - Procountor - Asetukset - "Päivitetäänkö henkilörekisteri?" Kyllä/Ei.

Raportointi

Poistimme "Resursointi henkilöittäin tunneissa" -raportin ja toimme tilalle resursointianalyysi -raportin. Muutos tehtiin tietoturvasyistä sekä siksi, että resursointianalyysi -raportille saadaan samat tiedot ja ne ovat helpommin luettavissa tämän raportin kautta.

Lisäsimme aiemmin asiakkaat- ja työt -raporteille arvoiksi "Viimeisin aktiviteetti" ja "Seuraava aktiviteetti". Testauksien jälkeen päätimme yhdistää näiden kahden arvon tiedot yhdeksi ja arvon nimi on jatkossa "Ajankohtaisin aktiviteetti".

Tarjoustyökalu (lisäosa)

Päivityksen jälkeen työkalut - asetukset - tarjouksen tilat alle on lisätty näkyviin "Tila" - valikko. Kyseinen asetus on tehty Severan uuden käyttöliittymän kehitysta varten. Asetus näkyy nykyisessä Severassa, mutta ei vaikuta nykyisen Severan toimintaan.

Tarjouksen_tilat.JPG

Maaliskuun tuotepäivityksessä julkaistaan seuraavat korjaukset:

Korjauksen sijaintiSeliteJulkaisupäivä
Finvoice (lisäosa)Finvoice aineiston lähetys ei onnistunut, jos kommentti oli lisätty käännetty verovelvollisuus -kenttään5.3.2017
KPI (lisäosa)Tuntien arvo KPI laskenta antoi virheilmoituksen.21.3.2017
LaskutusLaskurivien järjestys muuttui, kun laskun tilaa muutettiin.21.3.2017
TyötTyön vaihtaminen toiselle asiakkaalle antoi virheen, jos työlle oli lisätty aktiviteettejä.21.3.2017