peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Severa Marraskuun 2015 tuotepäivitykset

tekijä Juha Kaksonen

marraskuu.jpg

Marraskuun 26.11.2015 julkaistussa korjauspäivityksessä optimoitiin tuntien arvoon liittyviä arvoja ja niiden raportointia.

****************************************************************************************************************************************************************

Marraskuun tuotepäivityksessä 22.11.2015 tuomme Severaan mahdollisuuden seurata työn tuottavuutta.

Jos et ehtinyt mukaan ensimmäiseen webinaariimme, jossa käytiin läpi mitä toimenpiteitä ennen sekä jälkeen tuotepäivityksen on suositeltavaa tehdä, pääset näkemään nauhoitteen osoitteessa: Nauhoite webinaarista 19.11.2015: "Severa tuotepäivitys - Uusi tapa työn tuottavuuden mittaamiseen

Seuraava webinaarimme pidetään 24.11. klo 14.00. Webinaarissa esitellään uusi toiminnallisuus ja sen käyttö. Pääset ilmoittautumaan webinaariin osoitteessa: https://attendee.gotowebinar.com/register/1145665098395780866

Emme ole aiemmin pystyneet tukemaan riittävästi tuottavuuden seurantaa, mutta nyt tarjoamme asiakkaillemme siihen työkalun. Työkalu on veloituksetta käytössä kaikilla Severa-versioilla.

Uuden “Tuntien arvo”-toiminnallisuuden avulla seuraat ja analysoit kiinteähintaisten projektien ja työntekijöiden tuottavuutta ja saat luotettavaa tietoa liiketoiminnan kannalta oleellisista asioista. Jatkossa muun muassa tunneille voidaan antaa arvo, ilman että tunnit nousevat asiakkaan laskulle automaattisesti ja tätä arvoa voidaan käyttää hyväksi kannattavuuslaskelmissa.

Olemme tuoneet Severan asetuksiin uuden osion ”Työryhmän tuottavuus”, jossa voitte määritellä, kuinka laskutuksen osuutta valuutassa ja prosenteissa jaetaan työntekijöille.

Työlle on lisätty uutena osiona Työryhmän tuottavuus. Osiossa voitte tarkastella työryhmän jäsenten kirjaamia tunteja, kirjattujen tuntien arvoa, laskutettavien tuntien osuutta kokonaistuntimäärästä sekä laskutuksen osuutta valuutassa että prosenteissa.

Jotta saatte uudesta ominaisuudesta kaiken irti, tarkistakaa työn tuottavuuteen ja tuntien arvoon vaikuttavat asetukset Severassa. Katso lisää tukisivustomme artikkelista:

Työn tuottavuus: Miten otan uuden ominaisuuden käyttöön? : Visma Severa Customer Support

Kaikki uuteen tuntien arvo toiminnallisuuteen liittyvät ohjeet löydät osoitteesta: https://support.severa.com/forums/23069313-Tuntien-arvo

Lisäksi Severaan tulee uutena raporttina Käyttäjät -raportti. Raportti löytyy uusi – raportti alta nimellä ”Käyttäjät”.

Tämän avulla on mahdollista luoda omia käyttäjäraportteja ja raportit on mahdollista tallentaa omiin raportteihin, työpöydälle tai jakaa raportit muille käyttäjille. Raporttien tallennus tapahtuu raportin alalaidasta löytyvästä valikosta.

****************************************************************************************************************************************************************

Teimme 10.11.2015 julkaistussa tuotepäivityksessä seuraavan parannuksen.

Laskutus

  • Lisätty viron kieli valittavaksi laskulle.

Lisäksi julkaistiin seuraavat korjaukset:

Google kalenterisynkronointi (lisäosa)

  • Kun aktiviteetti merkittiin valmiiksi, Google kalenterissa aktiviteetti siirtyi kaksi tuntia eteenpäin.

Edistynyt raportointi (lisäosa)

  • Kun analyysiraportilla oli käytössä henkilökriteereitä, näytti raportti tietoja, joihin käyttäjällä ei ollut oikeuksia.

Raportointi

  • Aktiviteettiraportti ei toiminut, kun käytettiin "työnumero" kriteeriä.
  • Toistuvissa aktiviteeteissä oli väärä aika, kun ne avattiin aktiviteetti -raportin toimintavalikon kautta.

Tarjous

  • Kun tarjouksen kieleksi oli valittu suomi tai saksa, tarjouksen PDF:n otsikon asettelussa esiintyi ongelmaa.

Visma Severa API

  • ContactGUID muodostettiin virheellisesti, kun käytettiin metodia GetActivityContactParticipants.