peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Severa Tammikuun 2016 tuotepäivitykset

tekijä Juha Kaksonen

Tammikuun tuotepäivityksessä 18.1.2016 julkaistiin seuraavat parannukset:

Matkalasku(Lisäosa)

Aiemmin matkalaskulle lisätyt liitteet eivät tulostuneet matkalaskun PDF tiedoston mukana. Tammikuun 2016 tuotejulkaisussa teimme tähän muutoksen ja nyt matkalaskun liitteet tulostuvat matkalaskun PDF tiedoston mukana. Liitteet tulostuvat näkyviin matkalaskurivien alapuolelle omina sivuinaan.

Kiinteä hinnoittelu

Teimme myös muutoksia kiinteään hinnoitteluun. Laskuille, joilla on kiinteää hinnoittelua, ei näytetä enää 0 -hintaisia rivejä. Käyttäjä voi myös määrittää, halutaanko lisätunnit laskuttaa tai halutaanko hintaa käyttää tuntien arvona.

hinnoittelu.JPG

Tammikuun tuotepäivityksissä julkaistiin seuraavat korjaukset:

Korjauksen sijainti
Selite
Julkaisupäivä
Aktiviteettien hallinta (Lisäosa)Kun työ siirrettiin asiakkaalta toiselle, työlle tehdyt aktiviteetit eivät siirtyneet työn mukana vaan ne jäivät vanhan asiakkaan tietoihin.26.1.2016
CRM

Kaikkien käyttäjien "edellinen sisäänkirjautuminen" tiedoissa näkyi Severaan kirjautuneen käyttäjän sisäänkirjautumisaika.

26.1.2016
Jos asiakkaalta oli piilotettu työt osio ja tämän jälkeen avasi asiakaskortin uudelleen ja avasi työt osion, eivät työt latautuneet listalle ennenkuin sivu päivitettiin uudelleen.26.1.2016
Edistynyt hinnoittelu (Lisäosa)Järjestelmä antoi virheilmoituksen kun yritettiin päivittää hinta 200 riville kerrallaan.26.1.2016
Procountor (rajapinta)Osalla käyttäjistä matkalaskujen siirto Severasta Procountoriin ei onnistunut.26.1.2016
Raportointi

Avoimet työt ja avoimet myyntitapahtumat raporteilla Avoin/Päättynyt kriteeri ei toiminut oikein.

18.1.2016

Kun asiakkaalle oli määritetty "Käännetty verovelvollisuus" käyttöön, laskut ja laskurivit raportit hakivat käännetty verovelvollisuus tiedon raporteille vaikka laskulta tuo määritys oli poistettu.

18.1.2016
Työaikayhteenveto raportilla esiintyi aikakatkaisua26.1.2016
Tarjoustyökalu (Lisäosa)

Kun tarjous luotiin ensin ennenkuin myynnin tila oli määritetty työllä tarjoukseksi, myynnin arvo ei päivittynyt työlle.

18.1.2016
TyötTyöllä toteutunut laskutus ei ottanut huomioon kaikkea tuotelaskutusta.27.1.2016