peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Severa Tammikuun 2017 tuotepäivitykset

tekijä Juha Kaksonen

Tammikuun tuotepäivityksessä julkaistiin seuraavat parannukset:

Edistynyt raportointi (lisäosa)

Lisäsimme päivityksessä uuden arvon "Työtunnit" PKI:lle, jota voidaan käyttää käyttäjien indikaattoreissa. Tämän avulla voidaan luoda KPI lukuja ja erottaa tunnit, jotka on tehty sisäiselle/asiakastyölle. Oletuksena kaikki tunnit on valittuna.

KPI.jpg

Kirjautuminen

Lisäsimme Severan kirjautumissivulle reCAPTCHA varmennuksen. Jos käyttäjä syöttää salasanan väärin, tulee kirjautumisen yhteydessä varmennusvalinta, jossa käyttäjän tulee valita "En ole Robotti". Jos salasana syötetään useamman kerran väärin, tulee käyttäjän myös valita kuvavarmennuksella käyttäjältä kysytyt kuvat.

robotti_S3.JPGkuvavarmennus_S3.JPG

Lisätietoja reCAPTCHA varmennuksesta löydät osoitteesta reCAPTCHA - Wikipedia  (artikkeli englanniksi).

Käyttöoikeudet

Tuotepäivityksessä tehtiin muutoksia käyttöoikeuksiin. Ensimmäiseksi muutimme muutaman työt -käyttöoikeuden nimen seuraavasti:

Omat työt, ei töiden luontia -> Työryhmän jäsen

Omat työt, ei taloustietoja -> Projektipäällikkö, ei oikeutta projektien talouslukuihin eikä laskutukseen

Omat työt -> Projektipäällikkö

Ylläoleviin käyttöoikeuksiin ei tullut muita muutoksia kuin nimenmuutos, joten käyttöoikeudet näiden osalta pysyvät samoina.Sen sijaan lisäsimme uuden käyttöoikeustason nimeltä "Työryhmän jäsen, ei oikeutta omiin talouslukuihin". Tämä käyttöoikeustaso on sama kuin "Työryhmän jäsen", mutta tällä käyttöoikeudellä käyttäjä ei pääse näkemään myöskään omia tunti- tai kuluhintoja esimerkiksi käyttäjät- tai tuntilista-raportilla. Lisäksi tällä käyttöoikeudella käyttäjä ei pääse näkemään omaa kulu/tunti hintaa omista tiedoistaan. Tällä käyttöoikeudellä käyttäjä ei myöskään näe mitään taloustietoja projektilta vaikka hänet lisättäisiin työn omistajaksi.

Procountor (lisäosa)

Paransimme Procountor lokitusta paremmin ja tarkemmin kuvaavaksi. Päivityksen jälkeen esimerkiksi ostolaskujen lokitus tehdään nimiketasolla, kun se aiemmin tehtiin tiedostotasolla. Tämän avulla on esimerkiksi helpompi tarkastella virhetilanteissa mitkä nimikkeet eivät siirtyneet oikein.

Raportointi

Lisäsimme muutaman uuden arvon raporteille. Käyttäjät- ja käyttäjäanalyysi-raporteille lisäsimme "Sisäiset tunnit" ja "Asiakastöiden tunnit". Näiden avulla voidaan tarkastella paljon tunteja on tehty sisäisille töille/asiakastöille.

kayttajat.JPG

Työt- ja Asiakkaat-raporteille on nyt valittavana "Viimeisin aktiviteetti" ja "Seuraava aktiviteetti" arvot. Arvot näyttävät aktiviteetin alkamispäivän, alkamisajan sekä nimen.

aktiviteetit.JPG

Tammikuun tuotepäivityksessä julkaistiin seuraavat korjaukset:

Korjauksen sijaintiSeliteJulkaisupäivä
TyötToistuvalle tuotteelle ei ollut mahdollista lisätä käyttäjää tuotteen lisäysvaiheessa eikä käyttäjää pystynyt lisäämään sinne jälkikäteen.10.1.2017
Procountor (Lisäosa)"Lähetä laskun PDF procountoriin" oletusvalinta ei toiminut oikein.10.1.2017
Ostolaskujen siirto Severaan ei tuonut kaikkia rivejä oikein Severaan.10.1.2017